Aromasoul Mediterranean Gift Kit (Shower Gel 200 ml + Body Lotion 200 ml)

CZ10909A
449,00 kn

Availability: Na stanju

Aromasoul Mediterranean Shower Gel, 200 ml
Nježan gel za tuširanje, bogat prirodnim aktivnim sastojcima i esencijalnim uljima bosiljka, limuna, čempresa, mandarine, anisa i lavande sa zaštitnim i revitalizirajućim učinkom.
Nježno čisti kožu pomoću bogate, kremaste pjene.
Na koži ostavlja intenzivan miris, pruža vitalnu energiju i svu raskoš Mediterana.

Aromasoul Mediterranean Body Cream, 200 ml
Specijalna krema bogate teksture koja ugađa čulima, podiže raspoloženje te poboljšava elastičnost kože.
Zahvaljujući dragocjenom blendu esencijalnih ulja bosiljka, limuna, čempresa, mandarine, anisa i lavande sa snažnim aromaterapijskim učinkom u sinergiji s aktivnim sastojcima koji djeluju revitalizirajuće i antioksidativno.
Intenzivni tonovi pobuđuju vitalnost i toplinu Mediterana.

Opis Proizvoda

Aromasoul Mediterranean Shower Gel, 200 ml Nježan gel za tuširanje, bogat prirodnim aktivnim sastojcima i esencijalnim uljima bosiljka, limuna, čempresa, mandarine, anisa i lavande sa zaštitnim i revitalizirajućim učinkom. Nježno čisti kožu pomoću bogate, kremaste pjene. Na koži ostavlja intenzivan miris, pruža vitalnu energiju i svu raskoš Mediterana. Aromasoul Mediterranean Body Cream, 200 ml Specijalna krema bogate teksture koja ugađa čulima, podiže raspoloženje te poboljšava elastičnost kože. Zahvaljujući dragocjenom blendu esencijalnih ulja bosiljka, limuna, čempresa, mandarine, anisa i lavande sa snažnim aromaterapijskim učinkom u sinergiji s aktivnim sastojcima koji djeluju revitalizirajuće i antioksidativno. Intenzivni tonovi pobuđuju vitalnost i toplinu Mediterana.