BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 500KN!

Ambijentalni mirisi

6 proizvod(a)

 

Aromasoul linija je jedinstvno spa iskustvo kroz kvalitetnih mirisnih svijeća i ambijentalnih sprejeva.
Želite li miris Mediterana ili daleke Indije, na vama je da odaberete.
Vaš prostor će dugo diskretno mirisati, a ujedno će djelovati i na vaša osjetila.

Aromasoul linija ide i korak dalje te u svojoj ponudi ima i njegu za tijelo: Aromasoul body lotion i Aromasoul shower gel.

 • Tranquillity candle, 280 gr
  CZB1829
  Svijeća koja sadrži esencijalna ulja ružinog drveta, cedra, palmarosa, naranče, ruže i vanilije koja relaksiraju i umiruju. Trajanje gorenja svijeće je 50 sati.
  194,00 kn
 • Tranquillity ambience spray, 200 ml
  CZB1858
  Tranquillity ambience spray je delikatan miris za stvaranje ugodne, relaksirajuće atmosfere. Na bazi esencijalnih ulja ružinog drveta, cedra, palmarosa, naranče, ruže i vanilije koja relaksiraju i umiruju. Raspršite sprej prema želji po prostoriji. Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu. Sprej se ne smije raspršivati po tijelu, licu ili blizu očiju. Držite dalje od djece. Držati dalje od bilo kakvog izvora sagorijevanja.
  206,00 kn
 • Aromasoul Mediterranean candle, 280 gr
  CZB1896
  Aromasoul Mediterranean candle. Osvježava prostor diskretnim mirisom mora koji ostaje dugo u prostoru. Limunske note Mediterana, smreke, kadulje i geranija osvježiti će svaki prostor. Vrijeme gorenja 50 h.
  194,00 kn
 • Aromasoul Mediterranean Spray, 200 ml
  CZB1897
  Aromasoul Mediterranean sprej za ambijent osvježavajućeg mirisa agruma, pruža energiju mora. Osvježava prostor diskretnim mirisom koji ostaje dugo u prostoru. Limunske note Mediterana, smreke. kadulje i geranija osvježiti će svaki prostor.
  206,00 kn
 • Aromasoul Indian Candle, 280 gr
  CZB1898
  Aromasoul Indian Candle. Mirisna svijeća intenzivnih nota Indije. Osvježava prostor diskretnim mirisom koji ostaje dugo u prostoru. Vrijeme gorenja 50 h.
  194,00 kn
 • Aromasoul Indian Spray, 200 ml
  CZB1899
  Aromasoul Indian Spray. Sprej za ambijent intenzivnih nota Indije. Osvježava prostor diskretnim mirisom koji ostaje dugo u prostoru.
  206,00 kn