BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 500KN!

Dnevna njega

9 proizvod(a)

 • Sacred nature face cream, 50 ml
  CZ10285
  Bogata koncentrirana krema sadrži ekskluzivne prirodne i organske aktivne sastojke koji čine mekanu teksturu koja se lako apsorbira. Ima snažan anti-age učinak i dnevnu obranu te je idealna zaštita za hladnu klimu.
  258,00 kn
 • Skin regimen hydra-pro cream gel, 55 ml
  CZ10587
  Formula za mladu, dehidriranu kožu koja pokazuje prve znakove starenja. Krem-gel tekstura prikladna je za žene i muškarce i preporuča se koristiti za vrijeme vrućih i vlažnih klima.
  425,00 kn
 • Active pureness hydra fluid, 30 ml
  CZ10625
  Lagana emulzija barunaste teksture, idealna je za hidrataciju i vraćanje mješovite i nečiste kože u ravnotežu. Smanjuje izlučivanje sebuma.
  245,00 kn
 • Skin defender cream, 50 ml
  CZ10651
  Hranjiva i zaštitna dnevna krema koja nudi učinkovitu zaštitu od najrazličitijih bioloških i vanjskih agresija koje oslabljuju imunitet kože svaki dan. Pomaže u obrani kože od štetnih UV zračenja, zagađenja i oksidativnog oštećenja. Ujednačava funkcije kože koje su oslabljene radi stila života kao što su izloženost dimu i stresu. Koži pruža kompaktnost i svilenkast izgled te ju ujedno čini nježnom na dodir. SMARTVECTOR™, Helioguard™, echium ulje, hijaluronska kiselina, glycofilm™.
  452,00 kn
 • Sublime skin cream, 60 ml
  CZ10785
  Krema koja popunjava bore, učvršćuje, hidratizira. Za popunjavanje bora, učvršćivanje i i njegu kože. 89% prirodnih sastojaka, mikro i makro hijaluronska kiselina, ekstrakt bijelog božura i soja. Za normalnu i mješovitu kožu, ujutro i navečer.
  678,00 kn
 • Sublime skin rich cream, 60 ml
  CZ10786
  Krema koja popunjava bore, učvršćuje, intenzivno hidratizira. Za popunjavanje bora, učvršćivanje i njegu kože. Za normalnu i suhu kožu, ujutro i navečer.
  678,00 kn
 • Hydramemory cream gel 24h, 60 ml
  CZ10881
  Krem gel inovativne lagane teksture poput "sorbeta" trenutno se upija u kožu i pruža joj dubinsku hidrataciju. Sadrži makro hijaluronsku kiselinu, certificirano moringa ulje i blend prirodnih ekstrakata (jabuke, kore lubenice i leće) koji održavaju vlagu u koži. Ulje moringe sadrži: 4x više vitamina A od mrkve što pomaže izgradnju kolagenskih vlakana u koži i utječe da se bore manje pojavljuju, više vitamina C od naranče. Vitamin C deluje kao antioksidant i doprinosi stabilizaciji kolagena, a vitamin E kao antioksidant ima antiupalno djelovanje na kožu. Poboljšava njenu hidratacijut, mekoću i glatkoću. Ovo su samo neki od mnogobrojnih učinaka ulja moringe: – uklanja bubuljice i sprječava da se ponovno pojave – uklanja bore i sprječava opuštanje mišića lica – pomaže da se uklone miteseri i mrlje – redovno korištenje smanjuje stvaranje mitesera kod svih tipova kože – čisti kožu, uravnotežuje izlučivanje masnoća i otklanja umor kože – pomaže kod psorijaze i ekcema
  400,00 kn
 • Hydramemory cream, 60 ml
  CZ10900
  Izuzetna hidratantna krema s makro hijaluronskom kiselinom, certificiranim moringa uljem i blendom prirodnih ekstrakata (jabuke, kore lubenice i leće) koji održavaju vlagu u koži. Inovativna "sorbet" tekstura trenutno se upija u kožu i pruža ugodan osjećaj svježine. Ulje moringe sadrži: 4x više vitamina A od mrkve što pomaže izgradnju kolagenskih vlakana u koži i utječe da se bore manje pojavljuju, više vitamina C od naranče. Vitamin C deluje kao antioksidant i doprinosi stabilizaciji kolagena, a vitamin E kao antioksidant ima antiupalno djelovanje na kožu. Poboljšava njenu hidratacijut, mekoću i glatkoću. Ovo su samo neki od mnogobrojnih učinaka ulja moringe: – uklanja bubuljice i sprječava da se ponovno pojave – uklanja bore i sprječava opuštanje mišića lica – pomaže da se uklone miteseri i mrlje – redovno korištenje smanjuje stvaranje mitesera kod svih tipova kože – čisti kožu, uravnotežuje izlučivanje masnoća i otklanja umor kože – pomaže kod psorijaze i ekcema
  400,00 kn
 • Skin regimen juvenate-pro rich cream, 55 ml
  CZ11688
  Formula za zrelu i iscrpljenu kožu, njeguje i povećava proizvodnju kolagena te smanjuje oksidativne procese.
  555,00 kn