BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 500KN!

Poklon paketi

3 proizvod(a)

 • Sublime Skin kit
  CZ10863
  SUBLIME SKIN CREAM 60 ml, Krema koja popunjava bore, učvršćuje, hidratizira. Za popunjavanje bora, učvršćivanje i i njegu kože. 89% prirodnih sastojaka, mikro i makro hijaluronska kiselina, ekstrakt bijelog božura i soja. Za normalnu i mješovitu kožu, ujutro i navečer. SUBLIME SKIN SERUM 15 ml, Intenzivan serum koji učvršćuje i popunjava bore te obnavlja. Za popunjavanje bora, učvršćivanje i blistavu kožu. 92% prirodnih sastojaka, mikro i makro hijaluronska kiselina, ekstrakt bijelog božura i trputac, služe za popunjavanje bora. Za sve tipove kože, ujutro i navečer. SUBLIM SKIN EYE CREAM 8 ml, Anti-age krema za područje oko očiju. Služi za popunjavanje bora te protiv tamnih kolutova i natečenosti. 91% prirodnih sastojaka, trputac, krizin, kofein i escin. Za sve tipove kože, ujutro i navečer. Ukrasna kutija.
  558,00 kn
 • Tranquillity blend 15 ml
  CZ11009
  Dragocjen i ekskluzivan parfem na bazi naranče, vanilije, ruže i cedra. U lijepoj ukrasnoj kutiji, idealan poklon dragoj osobi.
  116,00 kn
 • Man shave kit
  CZ11016
  Man shave kit sadrži: MAN SHAVE PERFORMER 150 ml - Fluid za brijanje koja omekšava kožu i olakšava brijanje. Koža ostaje mekana, glatka i diskretno mirisna. Sadrži Téphroline®, maslinovo ulje, alantoin, metil laktat. Nanesite na lice prije brijanja. MAN EXTRA CREAM 50 ml - Dnevna zaštitna krema, bogate teksture za zrelu i osjetljivu kožu koja treba dodatnu njegu. Štiti kožu od biološkog stresa i vanjskih agresija. Sadrži Helioguard 365™, betaglukan, Betaphroline™, ekstrakt zobi, maslinovo ulje i vitamin E. Nanesite na očišćeno lice i vrat svako jutro. Svaki dan za zaštitu i hidrataciju kože. U lijepoj ukrasnoj kutiji koja će ovaj poklon učiniti još posebnijim.
  389,00 kn