BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 500KN!

TRETMANI

1 proizvod(a)

ljubav dolazi iz ruku terapeuta

Naglasak je na njezi cjelokupnog tijela, važna je njega iznutra, način na koji se hranimo, kako održavamo fizičku kondiciju. Dakle, promovira se holistički pristup, briga o zdravlju i kvalitetnom načinu života.

Tim stručnjaka u stalnoj je potrazi za posljednjim kozmetičkim trendovima i zaslužan je za širok izbor linija za lice poput anti-age (sublime skin i skin regimen), antioksidatvne (renight i skin defender), hidratantne (hydramemory) te specijalnih linija za osjetljivu (skin resonance), masnu kožu (active pureness).

Mediteranski korijeni nude linije proizvoda za tijelo: anti-celulitnu (body strategist), za učvršćivanje (d-age) i revitalizirajuće aromaterapijske proizvode (aromasoul i tranquillity).
U ponudi je i višestruko nagrađivana eco certificirana, organska linija sacred nature koja štiti DNA stanice, dubinski njeguje i poboljšava elastičnost kože.
Linija za muškarce man space zadovoljava potrebe suvremenog muškarca dok sun soul linija štiti od sunca i njeguje kožu.

[ comfort zone ] nudi i široku lepezu masaža, od kojih su najpoznatije Hot Stone masaža, Tibetanska masaža, Comfort Touch masaža, Salt masaža.

Tibetanska masaža
Inspirirana KU-NYEom, tradicionalna i drevna masaža pripada Tibetanskoj tradicionalnoj medicini staroj 3900 godina. Ovaj jedinstven tretman pomaže u povećanju vitalnosti, uklanja psihičku i fizičku napetost, detoksificira, umanjuje mišićnu napetost, bol, tjeskobu i probleme sa spavanjem.

Salt masaža
Izvodi se pomoću Himalajske soli koja ima posebna svojstva na tijelo. Kocke Himalajske soli se zagrijavaju u posebnom grijaču, a oligoelementi koje sadrže za vrijeme tretmana prodiru u kožu te pročišćavaju organizam dubinski. Stimulira metabolizam i potiče cirkulaciju, otpušta napetost, vraća energiju i dobro raspoloženje (preporuča se osobito kod anksioznosti i tjeskobe), a idealna je za rješavanje stresa.

 

 

 

  • Tranquillity blend, 50 ml
    CZ10978
    [ comfort zone ] kreirao je jedinstven blend s tajnom formulom. Jedinstven i ekskluzivan blend na bazi aromatičnih, prirodnih ekstrakata u delikatnoj i hranjivoj bazi jojoba ulja. Glavni sastojci esencijalna ulja ružinog drveta, cedra, palmarose, naranče, ruže te jojoba ulje kao baza. Koristite ga kao parfem, nanesite par kapi ulja na zapešće i vrat. Zahvaljujući specijalnoj formuli, miris na vašoj koži stati će dugo, dugo, a prepoznatljivost esencija ispuniti će svaku prostoriju u kojoj se nađete. Zahvaljujući svojim sastojcima pruža specijalan aromaterepeutski učinak - dubinski njeguje i pruža potpuni osjećaj relaksacije i mira. Dokazano djeluje na centre u mozgu koji oslobađaju od stresa i postižu ravnotežu uma i tijela.
    413,00 kn