BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 500KN!

Njega tijela

6 proizvod(a)

[ comfort zone ] želi educirati terapeute da je svaka osoba jedinstvena te zaslužuje najbolju njegu i pažnju.

Tretmani za tijelo

Body strategist cellulite remodeller - Intenzivni anti-celulitni tretman oblikovanja tijela
Smanjuje adipozne naslage, pomaže lokalnoj mikrocirkulaciji i stimulira lipolitičku aktivnost. Koža je efektivno tonificirana, učvršćena i elastična.
Zagrijavajući učinak stimulira mikrocirkulaciju i bolju apsorpciju sastojaka.

Body strategist algae - Tretman koji dubinski detoksificira
Tretman koji dubinski preoblikuje tkivo, redefinira siluetu, dubinski detoksificira, oksigenira i stimulira metabolizam.

Body Strategist Bagni di Pisa mud - Tretman za dubinsku obnovu tijela
Zagrijava mišiće, remineralizira i pročišćava. Blatna maska koja dubinski čisti tijelo, zagrijava i opušta mišiće. Stimulira protok energije i relaksira te pruža osjećaj ugode i vraća vitalnost.
Može se sigurno koristiti tijekom trudnoće (s hladnim blatom).

[ comfort zone ] 2011 VOGUE INDIA BEAUTY AWARDS za najbolju anticelulitnu liniju Body Strategist

[ comfort zone ] 2015 ALLURE – Best of Beauty Award Body Strategist Cream – Russia - Best Anticellulite Cream

D-age - Tretman protiv starenja i za učvršćenje kože 
Inovativan tretman koji dubinski obnavlja elastičnost kože i njenu čvrstoću. Aktivni sastojci smanjuju posljedice biološkog starenja, utjecaj slobodnih radikala i zagađenja na kožu. Upotreba termo deke nudi bolju apsorpciju proizvoda, a samim time i veću učinkovitost tretmana.

New life -Tretman uravnoteženja za trudnice
Tretman za uravnoteženje i drenažu tijela trudnica, namijenjen reaktivaciji funkcija limfnog i krvožilnog sustava.

New mum - Tretman za majke za učvršćenje i uravnoteženje
Jedinstvena sinergija proizvoda i tehnike masaže koja obnavlja elastičnost tkiva i njegovu čvrstoću. Rezultat je nahranjena koža poboljšane teksture, smanjene strije i pojačan tonus grudi.

 • Body strategist grotta giusti mud, 2000 gr
  CZ20380
  Kremasto blato pH 5.5-6.5, sadrži termalnu vodu, za revitalizaciju i remineralizaciju, na bazi 83% prirodnih sastojaka, bez parabena, mineralnih ulja i silikona. Termalna voda iz Grotta Giusti Spa (sadrži bikarbonat, sulfate, klorid, magnezij, kalcij) djeluje protuupalno. Lithothamnium sadrži 32 oligoelementa, remineralizira, eksfoalira i lagano detoksificira. Za toniranu, kompaktnu i blistavu kožu. Umanjuje bol i napetost u mišićima. Idealno za svakoga tko ima bolove u mišićima, za spa tretmane s toplim blatom, savršen obnavljajući tretman nakon stresnog perioda i umora. Mogu koristiti trudnice, ali samo hladno blato (ne zagrijavati!).
 • Body strategist massage cream (refiner), 500 ml
  CZ20398
  Masažna krema pH 5.5-6.5 na bazi 90% prirodnih sastojaka, bez parabena, mineralnih ulja i silikona. Sadrži čisti kofein i karnitin koji smanjuju masne nakupine i escin koji djeluje protuupalno, štiti vene te stimulira mikrocirkulaciju. Iako ne sadrži silikon, tekstura je savršena za masažu. Zbog kofeina ne smije se koristiti kod trudnica.
 • Body strategist massage oil, 950 ml
  CZ20401
  Elastično ulje koje se nanosi na kritična područja, na bazi 96% prirodnih sastojaka, bez parabena, mineralnih ulja i silikona. Sadrži 100% organsko tamanu i bademovo ulje koje obnavlja kožu i djeluje protuupalno, centella asiatica (gotu kola) koja zacjeljuje i djeluje protuupalno. Smanjuje nastajanje strija i umanjuje već nastale, poboljšava tonus i čvrstoću kože, štiti od vanjskih štetnih utjecaja, a koža je mlađa, tonirana i kompaktna.
 • Body strategist peeling (activator), 500 ml
  CZ20410
  Aktivirajući gel pH 3.8-4.5 koji sadrži glikoličnu (7%) i laktičnu (9%) kiselinu. Kemijski piling koji pomaže koži da se regenerira te pojačava djelovanje proizvoda nanešenih nakon njega. Preporuča se za suhu i beživotnu kožu. Koristiti kada slijede proizvodi koji se ne ispiru.
 • Body strategist d-age body cream, 500 ml
  CZ20446
  Antioksidativna krema za masažu tijela, pH 5-6, na bazi 81% prirodnih sastojaka, bez parabena, mineralnih ulja i silikona. Sadrži organsko tamanu ulje (1%) koje renovira, ima anti-age i obnavljajuće djelovanje, bosveličnu kiselinu za bolju elastičnost kože i ekstrakt oraha koji ima antioksidativnu zaštitu. Krema koja hrani kožu, hidratizira ju, povećava njenu elastičnost, ima antioksidativan učinak, bogata polisaharidima. Štiti od vanjskog zagađenja, obnavlja kožu od sunčevog oštećenja, za istrošenu kožu kojoj treba obnova.
 • Body strategist gel, 400 ml
  CZ20447
  Osvježavajući krem-gel, pH 5-6, koristi se za noge, idealno kod otečenih nogu i za poboljšanje cirkulacije, štiti vene i jača ih, na bazi 89% prirodnih sastojaka, bez parabena, mineralnih ulja i silikona. Sadrži hesperidin, ekstrakt iz citrusnog voća koji štiti vene i smanjuje edeme, escin koji drenira i jača kapilare, mentol laktat (bezalkoholni) s trenutnim učinkom hlađenja i osvježenja. Jača kapilare, poboljšava cirkulaciju, jača vene. Izbjegavati dodir s ranama i oštećenom kožom. Idealno za poslije sportskih aktivnosti, ublažava umor, lako se razmazuje i upija, može se nanijeti na druge proizvode.