Tranquillity blend, 50 ml

CZ10978
413,00 kn

Availability: Na stanju

[ comfort zone ] kreirao je jedinstven blend s tajnom formulom.
Jedinstven i ekskluzivan blend na bazi aromatičnih, prirodnih ekstrakata u delikatnoj i hranjivoj bazi jojoba ulja.
Glavni sastojci esencijalna ulja ružinog drveta, cedra, palmarose, naranče, ruže te jojoba ulje kao baza.

Koristite ga kao parfem, nanesite par kapi ulja na zapešće i vrat.
Zahvaljujući specijalnoj formuli, miris na vašoj koži stati će dugo, dugo, a prepoznatljivost esencija ispuniti će svaku prostoriju u kojoj se nađete.

Zahvaljujući svojim sastojcima pruža specijalan aromaterepeutski učinak - dubinski njeguje i pruža potpuni osjećaj relaksacije i mira. Dokazano djeluje na centre u mozgu koji oslobađaju od stresa i postižu ravnotežu uma i tijela.

Opis Proizvoda

[ comfort zone ] kreirao je jedinstven blend s tajnom formulom. Jedinstven i ekskluzivan blend na bazi aromatičnih, prirodnih ekstrakata u delikatnoj i hranjivoj bazi jojoba ulja. Glavni sastojci esencijalna ulja ružinog drveta, cedra, palmarose, naranče, ruže te jojoba ulje kao baza. Koristite ga kao parfem, nanesite par kapi ulja na zapešće i vrat. Zahvaljujući specijalnoj formuli, miris na vašoj koži stati će dugo, dugo, a prepoznatljivost esencija ispuniti će svaku prostoriju u kojoj se nađete. Zahvaljujući svojim sastojcima pruža specijalan aromaterepeutski učinak - dubinski njeguje i pruža potpuni osjećaj relaksacije i mira. Dokazano djeluje na centre u mozgu koji oslobađaju od stresa i postižu ravnotežu uma i tijela.