BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 500KN!

Pilinzi

7 proizvod(a)

Piling je vrlo važan korak u njezi Vaše kože.

Pomoću pilinga odstranjujete površinski mrtve stanice kože koje zatvaraju pore i umanjuju penetraciju aktivnih sastojaka.

Također, razlikujemo enzimski piling koji nije agresivan i koristi se za osjetljivu, reaktivnu kožu sklonu crvenilu.
Dok mehanički (abrazivni) piling u sebi sadrži mikrogranule koje su grublje i pogodan je za otporniju kožu lica.

 • Skin regimen face renewer, 280 ml
  CZ20340
  Intenzivan piling i maska 2 u 1 s anti-age učinkom koji čisti kožu. Stimulira oksigenaciju stanica i revitalizira ih. Piling je napravljen za zrelu kožu s borama, neujednačenog tena i grube površine. Međutim, preporuča se i za mlađu kožu koja je počela dobivati bore ili je pod stresom. Maksimizira apsorpciju i dovodi u ravnotežu sistem kože. Koža je blistava, a ten ujednačen.
 • Sublime skin delicate peel (base 1 + base 2), 12+12 kom
  CZ20411
  Jednostruka doza nježnog pilinga s 28% AHA i Vitamin C puderom. Idealno za osjetljivu kožu, ima keratolitički učinak na rožnati sloj kože. Ima izuzetne rezultate na bore uzrokovane foto-starenjem. Kombinacija rarličitih postotaka AHA koje dovode epidermu u ravnotežu, zaglađuje kožu, a u kombinaciji s Vitaminom C vraća blistavost i zdrav izgled.
 • Sublime skin intensive peel (base 1 + base 2), 12+12 kom
  CZ20412
  Jednostruka doza intenzivnog pilinga s 40% AHA i Vitamin C puderom. Idealno za otpornu, zadebljanu kožu. Ima keratolitički učinak na rožnati sloj kože te izuzetne rezultate na bore uzrokovane foto-starenjem. S Kombinacija rarličitih postotaka AHA koje dovode epidermu u ravnotežu, zaglađuje kožu, a u kombinaciji s Vitaminom C vraća blistavost i zdrav izgled.
 • Sublime skin peel booster, 24 kom
  CZ20427
  Jednostruka doza piling gela, priprema za profesionalan piling tretman. Obnavlja kožu i poboljšava piling. Nije agresivan: smanjuje zadebljanost rožnatog dijela kože i aktivira hidrataciju površinskih slojeva.
 • Active Pureness Peel-Off Mask, 10 kom
  CZ20453
  Intenzivna maska koja uravnotežuje masnu kožu. Ima dvostruki učinak: revitalizira i detoksificira. Idealno za osjetljivu kožu. Unisex. Sadrži spirulina algu. Bez konzervansa i mirisa. 86% prirodnih sastojaka. Bez parabena, bez mirisa, bez umjetnih bojila, bez mineralnih ulja, bez životinjskih derivata. Nije testirano na životinjama. Sva pakiranja imaju reciklažne sastojke, a 100% papira dolazi iz obnovljivih izvora.
 • Essential Scrub, 250 ml
  CZ20458
  Dvosmjerni mehanički piling. Uklanja mrtve stanice i višak sebuma, a koža je mekana, glatka i blistava. Koristiti dvaput tjedno. Idealno za normalnu, mješovitu i masnu kožu. Sadrži silicu i sfere jojobe. 96% PRIRODNIH SASTOJAKA Bez parabena, bez mirisa, bez umjetnih bojila, bez mineralnih ulja, bez životinjskih derivata. Nije testirano na životinjama. Sva pakiranja imaju reciklažne sastojke, a 100% papira dolazi iz obnovljivih izvora.
 • Essential peeling, 250 ml
  CZ20459
  Enzimski piling za lice. Uklanja mrtve stanice i višak sebuma, ujednačava ten i pruža mu blistavost. Sadrži bromelain iz ananasa Bez mirisa Koristiti dvaput tjedno Idealno za nježnu i osjetljivu kožu 91% PRIRODNIH SASTOJAKA Bez parabena, bez mirisa, bez umjetnih bojila, bez mineralnih ulja, bez životinjskih derivata. Nije testirano na životinjama. Sva pakiranja imaju reciklažne sastojke, a 100% papira dolazi iz obnovljivih izvora.