BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 500KN!

Pilinzi

6 proizvod(a)

 • Skin resonance peeling, 250 ml
  CZ20309
  Nježan enzimski piling koji ima izvanrednu sposobnost izglađivanja kože tako što uklanja keratinizirane stanice kože, poboljšava opskrbu stanica kisikom te potiče staničnu obnovu osjetljive kože i kože sklone iritacijama.
 • Skin regimen face renewer, 280 ml
  CZ20340
  Intenzivan piling s anti-age učinkom koji čisti kožu. Stimulira oksigenaciju stanica i revitalizira ih. Piling je napravljen za zrelu kožu s borama, neujednačenog tena i grube površine. Međutim, preporuča se i za mlađu kožu koja je počela dobivati bore ili je pod stresom. Maksimizira apsorpciju i dovodi u ravnotežu sistem kože. Koža je blistava, a ten ujednačen.
 • Active pureness scrub, 250 ml
  CZ20354
  Intenzivan piling sadrži silica čestice 50-200 mikrona koje savršeno čiste kožu i ujednačavaju ten. Piling gelaste teksture za masnu i nečistu kožu djeluje poput nježne mikrodermoabrazije.
 • Sublime skin delicate peel (base 1 + base 2), 12+12 kom
  CZ20411
  Jednostruka doza nježnog pilinga s 28% AHA i Vitamin C puderom. Idealno za osjetljivu kožu, ima keratolitički učinak na rožnati sloj kože. Ima izuzetne rezultate na bore uzrokovane foto-starenjem. Kombinacija rarličitih postotaka AHA koje dovode epidermu u ravnotežu, zaglađuje kožu, a u kombinaciji s Vitaminom C vraća blistavost i zdrav izgled.
 • Sublime skin intensive peel (base 1 + base 2), 12+12 kom
  CZ20412
  Jednostruka doza intenzivnog pilinga s 40% AHA i Vitamin C puderom. Idealno za otpornu, zadebljanu kožu. Ima keratolitički učinak na rožnati sloj kože te izuzetne rezultate na bore uzrokovane foto-starenjem. S Kombinacija rarličitih postotaka AHA koje dovode epidermu u ravnotežu, zaglađuje kožu, a u kombinaciji s Vitaminom C vraća blistavost i zdrav izgled.
 • Sublime skin peel booster, 24 kom
  CZ20427
  Jednostruka doza piling gela, priprema za profesionalan piling tretman. Obnavlja kožu i poboljšava piling. Nije agresivan: smanjuje zadebljanost rožnatog dijela kože i aktivira hidrataciju površinskih slojeva.