BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 500KN!

Pilinzi

5 proizvod(a)

 • Skin regimen face renewer, 280 ml
  CZ20340
  Intenzivan piling s anti-age učinkom koji čisti kožu. Stimulira oksigenaciju stanica i revitalizira ih. Piling je napravljen za zrelu kožu s borama, neujednačenog tena i grube površine. Međutim, preporuča se i za mlađu kožu koja je počela dobivati bore ili je pod stresom. Maksimizira apsorpciju i dovodi u ravnotežu sistem kože. Koža je blistava, a ten ujednačen.
 • Active pureness scrub, 250 ml
  CZ20354
  Intenzivan piling sadrži silica čestice 50-200 mikrona koje savršeno čiste kožu i ujednačavaju ten. Piling gelaste teksture za masnu i nečistu kožu djeluje poput nježne mikrodermoabrazije.
 • Sublime skin delicate peel (base 1 + base 2), 12+12 kom
  CZ20411
  Jednostruka doza nježnog pilinga s 28% AHA i Vitamin C puderom. Idealno za osjetljivu kožu, ima keratolitički učinak na rožnati sloj kože. Ima izuzetne rezultate na bore uzrokovane foto-starenjem. Kombinacija rarličitih postotaka AHA koje dovode epidermu u ravnotežu, zaglađuje kožu, a u kombinaciji s Vitaminom C vraća blistavost i zdrav izgled.
 • Sublime skin intensive peel (base 1 + base 2), 12+12 kom
  CZ20412
  Jednostruka doza intenzivnog pilinga s 40% AHA i Vitamin C puderom. Idealno za otpornu, zadebljanu kožu. Ima keratolitički učinak na rožnati sloj kože te izuzetne rezultate na bore uzrokovane foto-starenjem. S Kombinacija rarličitih postotaka AHA koje dovode epidermu u ravnotežu, zaglađuje kožu, a u kombinaciji s Vitaminom C vraća blistavost i zdrav izgled.
 • Sublime skin peel booster, 24 kom
  CZ20427
  Jednostruka doza piling gela, priprema za profesionalan piling tretman. Obnavlja kožu i poboljšava piling. Nije agresivan: smanjuje zadebljanost rožnatog dijela kože i aktivira hidrataciju površinskih slojeva.