DAY & NIGHT KIT (Hydramemory Cream 60 ml + Renight Mask 60 ml)

CZ11951
400,00 kn

Availability: Out of stock

DAY & NIGHT KIT sadrži:


HYDRAMEMORY CREAM 60 ML


Izuzetna hidratantna krema s makro hijaluronskom kiselinom, certificiranim moringa uljem i blendom prirodnih ekstrakata (jabuke, kore lubenice i leće) koji održavaju vlagu u koži. Inovativna "sorbet" tekstura trenutno se upija u kožu i pruža ugodan osjećaj svježine.


RENIGHT MASK 60 ML


Bogata maska s hranjivim i antioksidacijskim djelovanjem sa goji bobicama, vitaminom E, hijaluronskom kiselinom i uljem makadamije. Nanesite tanki sloj na licei vrat jednom ili dvaput na tjedan i ostavite. Ako je potrebno uklonite ostatak.

Opis Proizvoda

NOURISHING AND HYDRATING FACE KIT - HIDRATNTNI I HRANJIV SET ZA LICE DAY & NIGHT KIT sadrži: HYDRAMEMORY CREAM 60 ML Izuzetna hidratantna krema s makro hijaluronskom kiselinom, certificiranim moringa uljem i blendom prirodnih ekstrakata (jabuke, kore lubenice i leće) koji održavaju vlagu u koži. Inovativna "sorbet" tekstura trenutno se upija u kožu i pruža ugodan osjećaj svježine. RENIGHT MASK 60 ML Bogata maska s hranjivim i antioksidacijskim djelovanjem sa goji bobicama, vitaminom E, hijaluronskom kiselinom i uljem makadamije. Nanesite tanki sloj na licei vrat jednom ili dvaput na tjedan i ostavite. Ako je potrebno uklonite ostatak.