BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 500KN!

Vosak u posudi

7 proizvod(a)

 • Hidrosolubilni vosak na bazi meda, 500 ml
  X00B.201
  Hidrosolubilni vosak je na bazi šećera, topiv je u vodi i stoga se vrlo lako koristi. Lako se nanese i ukloni samo pomoću vlažne maramice. Rastopi se na niskoj temperaturi te je stoga prikladan za korištenje tijekom zime.
 • Gel epil vosak LAVANDA, 450 ml
  X00C.104
  Vosak u posudi na bazi lavande. Posuda se zagrije u grijaču, vrućoj vodi ili mikrovalnoj pećnici. Spatulom se nanese u tankom sloju u smjeru rasta dlačica i trakom se uklone dlačice u suprotnom smjeru.
 • Lipo vosak ROZA u posudi, 350 ml
  X1500.100
  Roza vosak za depilaciju u posudi. Posuda se zagrije u grijaču, vrućoj vodi ili mikrovalnoj pećnici. Spatulom se nanese u tankom sloju u smjeru rasta dlačica i trakom se uklone dlačice u suprotnom smjeru.
 • Lipo vosak MED u posudi, 350 ml
  X1500.101
  Žuti vosak na bazi meda za depilaciju u posudi. Posuda se zagrije u grijaču, vrućoj vodi ili mikrovalnoj pećnici. Spatulom se nanese u tankom sloju u smjeru rasta dlačica i trakom se uklone dlačice u suprotnom smjeru.
 • Lipo vosak ZELENI u posudi, 350 ml
  X1500.102
  Zeleni vosak na bazi azulena za depilaciju u posudi. Posuda se zagrije u grijaču, vrućoj vodi ili mikrovalnoj pećnici. Spatulom se nanese u tankom sloju u smjeru rasta dlačica i trakom se uklone dlačice u suprotnom smjeru.
 • Lipo vosak CINK OKSID, 350 ml
  X1500.104
  Vosak na bazi cink oksida za depilaciju osjetljive kože u posudi. Posuda se zagrije u grijaču, vrućoj vodi ili mikrovalnoj pećnici. Spatulom se nanese u tankom sloju u smjeru rasta dlačica i trakom se uklone dlačice u suprotnom smjeru.
 • Lipo vosak TALCO u posudi, 350 ml
  X1500.106
  Vosak na bazi talka za depilaciju osjetljive kože u posudi. Posuda se zagrije u grijaču, vrućoj vodi ili mikrovalnoj pećnici. Spatulom se nanese u tankom sloju u smjeru rasta dlačica i trakom se uklone dlačice u suprotnom smjeru.