BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 500KN!

Depilacija

10 proizvod(a)

U današnje vrijeme gotovo je nemoguće pronaći ženu koja se ne depilira. Kako biste u svom salonu ili vlastitom domu olakšali depilaciju, odaberite kozmetičke aparate ili pribor iz naše ponude kako bi sam ritual bio što bezbolniji i jednostavniji.

 • Hidrosolubilni vosak na bazi meda, 500 ml
  X00B.201
  Hidrosolubilni vosak je na bazi šećera, topiv je u vodi i stoga se vrlo lako koristi. Lako se nanese i ukloni samo pomoću vlažne maramice. Rastopi se na niskoj temperaturi te je stoga prikladan za korištenje tijekom zime.
 • Šećerna pasta, 500 ml
  X00B.203
  Ova pasta je idealna upravo zato što gotovo bezbolno uklanja dlačice (već od 1 mm) s kože, a nove dlačice izrastu tek za otprilike 4 tjedna. Može se nanositi na sve tipove kože jer je potpuno prirodna i ne stvara urasle dlačice niti iritaciju kože.
 • Patrona CINK OKSID, 80 ml
  X1500.005
  Vosak u patroni za depilaciju. Roll on omogućava jednomjerno nanošenje. Na bazi cink oksida. Za osjetljivu kožu.. Patrona se umetne u grijač ili u vruću vodu dok se vosak ne rastopi i bude spreman za upotrebu.
 • Lipo vosak CINK OKSID, 350 ml
  X1500.104
  Vosak na bazi cink oksida za depilaciju osjetljive kože u posudi. Posuda se zagrije u grijaču, vrućoj vodi ili mikrovalnoj pećnici. Spatulom se nanese u tankom sloju u smjeru rasta dlačica i trakom se uklone dlačice u suprotnom smjeru.
 • Lipo vosak TALCO u posudi, 350 ml
  X1500.106
  Vosak na bazi talka za depilaciju osjetljive kože u posudi. Posuda se zagrije u grijaču, vrućoj vodi ili mikrovalnoj pećnici. Spatulom se nanese u tankom sloju u smjeru rasta dlačica i trakom se uklone dlačice u suprotnom smjeru.
 • Topli vosak ROZA žetoni, 1000 g
  X1500.300
  Topli vosak za depilaciju u obliku rozih žetona. Žetoni se stave u grijač dok se ne rastope i budu spremni za upotrebu. Vosak se na koži pretvori u elastični sloj koji se povuče u suprotnom smjeru rasta dlačica. Brzo, jednostavno i higijenski.
 • Topli vosak ZELENI žetoni, 1000 g
  X1500.302
  Topli vosak za depilaciju u obliku azulenskih žetona. Žetoni se stave u grijač dok se ne rastope i budu spremni za upotrebu. Vosak se na koži pretvori u elastični sloj koji se povuče u suprotnom smjeru rasta dlačica. Brzo, jednostavno i higijenski.
 • Pelables vosak ROZA, 800 g
  X1500.500
  Topli vosak u obliku rozih granula. Granule se stave u grijač dok se ne rastope i budu spremne za nanošenje na kožu. Vosak se na koži pretvori u elastični sloj koji se povuče u suprotnom smjeru rasta dlačica. Brzo, jednostavno i higijenski.
 • Pelables vosak ZELENI, 800 g
  X1500.502
  Topli vosak u obliku zelenih granula. Granule se stave u grijač dok se ne rastope i budu spremne za nanošenje na kožu. Vosak se na koži pretvori u elastični sloj koji se povuče u suprotnom smjeru rasta dlačica. Brzo, jednostavno i higijenski.
 • Pelables vosak CRNI, 1000 g (brasilian sistem)
  X920.209

  Topli vosak u obliku crnih granula. Granule se stave u grijač dok se ne rastope i budu spremne za nanošenje na kožu. Vosak se na koži pretvori u elastični sloj koji se povuče u suprotnom smjeru rasta dlačica. Brzo, jednostavno i higijenski. Brasilian sistem.