Hydramemory Gift Kit (Hydramemory cream 60 ml + Hydramemory Mask 60 ml)

CZ11711
399,00 kn

Availability: Out of stock

HYDRAMEMORY CREAM 60 ML:
Hranjiva krema za posebno dehidriranu i oštećenu kožu. Hidratizira i hrani, posebna formula za produženi i dubinski učinak.
Obnavlja rožnati sloj kože.
Upotreba: ravnomjerno nanesite na cijelo lice i vrat, masirajte dok se krema u potpunosti ne upije.

HIDRATANTNA MASKA ZA LICE 60 ML:
Maska za dubinsku hidrataciju. Obogaćena trehalozom (hidroaktivni šećer) i uljem jaglaca, omogućuje trenutnu hidrataciju i vitalnost kože.
Fosfolipidi pak potiču mekoću i nježnost. Preporučuje se koristiti 1-2 puta tjedno do postizanja željenog stupnja vlažnosti kože.
Upotreba: Nanijeti na lice i vrat. Pustiti da djeluje 10-15 minuta. Nježno obrisati pomoću tople i vlažne tkanine.
Koristiti u kombinaciji s Hydramemory kremom 24h ili serumom 24h, ovisno o tome koliko je hidratacije vašoj koži potrebno.

Opis Proizvoda

HYDRAMEMORY CREAM 60 ML: Hranjiva krema za posebno dehidriranu i oštećenu kožu. Hidratizira i hrani, posebna formula za produženi i dubinski učinak. Obnavlja rožnati sloj kože. Upotreba: ravnomjerno nanesite na cijelo lice i vrat, masirajte dok se krema u potpunosti ne upije. HIDRATANTNA MASKA ZA LICE 60 ML: Maska za dubinsku hidrataciju. Obogaćena trehalozom (hidroaktivni šećer) i uljem jaglaca, omogućuje trenutnu hidrataciju i vitalnost kože. Fosfolipidi pak potiču mekoću i nježnost. Preporučuje se koristiti 1-2 puta tjedno do postizanja željenog stupnja vlažnosti kože. Upotreba: Nanijeti na lice i vrat. Pustiti da djeluje 10-15 minuta. Nježno obrisati pomoću tople i vlažne tkanine. Koristiti u kombinaciji s Hydramemory kremom 24h ili serumom 24h, ovisno o tome koliko je hidratacije vašoj koži potrebno.