Lumin'Eclat Kit (340 Lumin'Eclat serum 30 ml + 360 Lumin'Eclat cream 50 ml + kozmetička torbica)

LUMIN'ECLAT KIT
499,00 kn

Availability: Out of stock

340 LUMIN'ECLAT SERUM 30 ml:
Malo spavate, često letite avionom ili vam je koža isušena od klime i grijanja?
Ovaj snažan serum trenutno ‘vraća beživotnu kožu u život’, smanjuje prve znakove starenja i pruža nevjerojatan blistav ten i mlađi izgled.
INTENZIVNA BLISTAVOST: Bioaktivni kompleks biljnih lipida zaglađuje i ujednačava ten te koži pruža blistav izgled dok Pantenol stimulira oporavak kože, čini ju zdravom i blistavom. Kompleks divljeg jaglaca, ljubičice, vidca i mimoze umiruje kožu koja je glatka i njegovana.
SMANJUJE PRVE ZNAKOVE STARENJA: Vitamin E štiti od slobodnih radikala i štetnih, vanjskih utjecaja i stresa.
DUBINSKA HIDRATACIJA: Hijaluronska kiselina intenzivno opskrbljuje kožu vlagom i zaglađuje bore.

360 LUMIN'ECLAT CREAM, 50 ml:
Dinamičan način života ostavlja tragove na vašem licu?
Ova lagana krema pomaže koži da se bolje regenerira tijekom noći i obnovi blistavost kože. Svilenkasta tekstura topi se i upija u kožu te smanjuje prve znakove starenja i umora. Kompleks za blistavost upija se u kožu i stvara očaravajući izgled zdrave i svježe kože.
INTENZIVNA BLISTAVOST: Kompleks dragoljuba i liposoma soje povećava sintezu melanina u koži te umanjuje hiperpigmentaciju čime se postiže ujednačen ten.
Bioaktivni kompleks biljnih lipida zaglađuje i ujednačava ten te koži pruža blistav izgled. Kompleks divljeg jaglaca, ljubičice, vidca i mimoze umiruje kožu koja je glatka i njegovana.
SMANJUJE PRVE ZNAKOVE STARENJA: Kompleks ekstrakta koštica grožđa i vitamina E štiti kožu od oksidativnog oštećenja i starenja uzrokovanog UV zrakama.
Makadamija, shea maslac, jojoba ulje i ceramidi zaglađuju i regeneriraju kožu.
DUBINSKA HIDRATACIJA: Kompleks alga, aloe vera, hijaluronske kiseline i ekstrakt bodljikave kruške intenzivno pruža hidrataciju koži i zaglađuje bore.

Maria Galland kozmetička torbica.

Opis Proizvoda

340 LUMIN'ECLAT SERUM 30 ml: Malo spavate, često letite avionom ili vam je koža isušena od klime i grijanja? Ovaj snažan serum trenutno ‘vraća beživotnu kožu u život’, smanjuje prve znakove starenja i pruža nevjerojatan blistav ten i mlađi izgled. INTENZIVNA BLISTAVOST: Bioaktivni kompleks biljnih lipida zaglađuje i ujednačava ten te koži pruža blistav izgled dok Pantenol stimulira oporavak kože, čini ju zdravom i blistavom. Kompleks divljeg jaglaca, ljubičice, vidca i mimoze umiruje kožu koja je glatka i njegovana. SMANJUJE PRVE ZNAKOVE STARENJA: Vitamin E štiti od slobodnih radikala i štetnih, vanjskih utjecaja i stresa. DUBINSKA HIDRATACIJA: Hijaluronska kiselina intenzivno opskrbljuje kožu vlagom i zaglađuje bore. 360 LUMIN'ECLAT CREAM, 50 ml: Dinamičan način života ostavlja tragove na vašem licu? Ova lagana krema pomaže koži da se bolje regenerira tijekom noći i obnovi blistavost kože. Svilenkasta tekstura topi se i upija u kožu te smanjuje prve znakove starenja i umora. Kompleks za blistavost upija se u kožu i stvara očaravajući izgled zdrave i svježe kože. INTENZIVNA BLISTAVOST: Kompleks dragoljuba i liposoma soje povećava sintezu melanina u koži te umanjuje hiperpigmentaciju čime se postiže ujednačen ten. Bioaktivni kompleks biljnih lipida zaglađuje i ujednačava ten te koži pruža blistav izgled. Kompleks divljeg jaglaca, ljubičice, vidca i mimoze umiruje kožu koja je glatka i njegovana. SMANJUJE PRVE ZNAKOVE STARENJA: Kompleks ekstrakta koštica grožđa i vitamina E štiti kožu od oksidativnog oštećenja i starenja uzrokovanog UV zrakama. Makadamija, shea maslac, jojoba ulje i ceramidi zaglađuju i regeneriraju kožu. DUBINSKA HIDRATACIJA: Kompleks alga, aloe vera, hijaluronske kiseline i ekstrakt bodljikave kruške intenzivno pruža hidrataciju koži i zaglađuje bore. Maria Galland kozmetička torbica.