96A Intensive hydrating cream plus, 50 ml

MG000074
565,00 kn

Availability: Na stanju

Krema izuzetno lagane i svilenkaste teksture za dehidriranu kožu. Pruža dodatnu hidrataciju koja dubinski veže vlagu u stanice. Pomaže kod neutralizacije stresa koji dodatno dehidrira kožu uslijed temperaturnih promjena.
Sadrži sjemenke tamarinda, vitamin F, esencijalne masne kiseline, prirodne polisharide. Koža je mekana i glatka na dodir.
Rezultati su vidljivi već nakon 4 tjedna, a nivo vlage u koži je podignut do 72% (pokazala dermatološka testiranja). Ujutro i navečer nanesite na očišćeno lice i vrat.

Opis Proizvoda

Krema izuzetno lagane i svilenkaste teksture za dehidriranu kožu. Pruža dodatnu hidrataciju koja dubinski veže vlagu u stanice. Pomaže kod neutralizacije stresa koji dodatno dehidrira kožu uslijed temperaturnih promjena. Sadrži sjemenke tamarinda, vitamin F, esencijalne masne kiseline, prirodne polisharide. Koža je mekana i glatka na dodir. Rezultati su vidljivi već nakon 4 tjedna, a nivo vlage u koži je podignut do 72% (pokazala dermatološka testiranja). Ujutro i navečer nanesite na očišćeno lice i vrat.