NIGHT & DAY KIT

CZ11810
429,00 kn

Availability: Out of stock

NOURISHING HYDRATING FACE KIT

RENIGHT CREAM 60ML
HYDRAMEMORY CREAM 60ML

Renight recover cream, 60 ml
Bogata, noćna hranjiva krema s antioksidacijskim i zaštitinim djelovanjem.
Preporuča se za dehidriranu i kožu izloženu stresu.
Izuzetna formula omogućava lako upijanje, a koži daje elastičnost.
Za sve tipove kože.
Sadrži vosak kore naranče, ulje sjemenke crne grožđice, kaniola ulje.

Hydramemory cream, 60 ml
Izuzetna hidratantna krema s makro hijaluronskom kiselinom, certificiranim moringa uljem i blendom prirodnih ekstrakata (jabuke, kore lubenice i leće) koji održavaju vlagu u koži.
Inovativna "sorbet" tekstura trenutno se upija u kožu i pruža ugodan osjećaj svježine.

Ulje moringe sadrži:
4x više vitamina A od mrkve što pomaže izgradnju kolagenskih vlakana u koži i utječe da se bore manje pojavljuju, više vitamina C od naranče. Vitamin C deluje kao antioksidant i doprinosi stabilizaciji kolagena, a vitamin E kao antioksidant ima antiupalno djelovanje na kožu.
Poboljšava njenu hidratacijut, mekoću i glatkoću. Ovo su samo neki od mnogobrojnih učinaka ulja moringe:
– uklanja bubuljice i sprječava da se ponovno pojave
– uklanja bore i sprječava opuštanje mišića lica
– pomaže da se uklone miteseri i mrlje
– redovno korištenje smanjuje stvaranje mitesera kod svih tipova kože
– čisti kožu, uravnotežuje izlučivanje masnoća i otklanja umor kože
– pomaže kod psorijaze i ekcema

Opis Proizvoda

NOURISHING HYDRATING FACE KIT RENIGHT CREAM 60ML HYDRAMEMORY CREAM 60ML Renight recover cream, 60 ml Bogata, noćna hranjiva krema s antioksidacijskim i zaštitinim djelovanjem. Preporuča se za dehidriranu i kožu izloženu stresu. Izuzetna formula omogućava lako upijanje, a koži daje elastičnost. Za sve tipove kože. Sadrži vosak kore naranče, ulje sjemenke crne grožđice, kaniola ulje. Hydramemory cream, 60 ml Izuzetna hidratantna krema s makro hijaluronskom kiselinom, certificiranim moringa uljem i blendom prirodnih ekstrakata (jabuke, kore lubenice i leće) koji održavaju vlagu u koži. Inovativna "sorbet" tekstura trenutno se upija u kožu i pruža ugodan osjećaj svježine. Ulje moringe sadrži: 4x više vitamina A od mrkve što pomaže izgradnju kolagenskih vlakana u koži i utječe da se bore manje pojavljuju, više vitamina C od naranče. Vitamin C deluje kao antioksidant i doprinosi stabilizaciji kolagena, a vitamin E kao antioksidant ima antiupalno djelovanje na kožu. Poboljšava njenu hidratacijut, mekoću i glatkoću. Ovo su samo neki od mnogobrojnih učinaka ulja moringe: – uklanja bubuljice i sprječava da se ponovno pojave – uklanja bore i sprječava opuštanje mišića lica – pomaže da se uklone miteseri i mrlje – redovno korištenje smanjuje stvaranje mitesera kod svih tipova kože – čisti kožu, uravnotežuje izlučivanje masnoća i otklanja umor kože – pomaže kod psorijaze i ekcema