SKIN REGIMEN MAN KIT - Skin Regimen Shaving Gel 200 ml + Skin Regimen Hydra Fluid 50 ml

CZ11955

Regular Price: 437,50 kn

Special Price 330,00 kn

Availability: Na stanju

Man shave kit sadrži:

/SKIN REGIMEN/ SHAVING GEL 200 ML - Nježan gel za brijanje koja omekšava kožu i olakšava brijanje. Koža ostaje mekana, glatka i diskretno mirisna. Nanesite na lice prije brijanja.

/SKIN REGIMEN/ HYDRA FLUID 50 ML - Dnevna zaštitna krema, bogate teksture za zrelu i osjetljivu kožu koja treba dodatnu njegu. Štiti kožu od biološkog stresa i vanjskih agresija. Nanesite na očišćeno lice i vrat svako jutro i uvečer, ili poslije brijanja na lice i vrat. Svaki dan za zaštitu i hidrataciju kože.
U lijepoj ukrasnoj kutiji od 100% recikliranog papira koja će ovaj poklon učiniti još posebnijim.

Opis Proizvoda

MOISTURIZING SOOTHING SHAVING KIT - UMIRUJUĆI HIDRATANTNI SET ZA MUŠKARCE /SKIN REGIMEN/ SHAVING GEL 200 ML /SKIN REGIMEN/ HYDRA FLUID 50 ML Man shave kit sadrži: /SKIN REGIMEN/ SHAVING GEL 200 ML - Nježan gel za brijanje koja omekšava kožu i olakšava brijanje. Koža ostaje mekana, glatka i diskretno mirisna. Nanesite na lice prije brijanja. /SKIN REGIMEN/ HYDRA FLUID 50 ML - Dnevna zaštitna krema, bogate teksture za zrelu i osjetljivu kožu koja treba dodatnu njegu. Štiti kožu od biološkog stresa i vanjskih agresija. Nanesite na očišćeno lice i vrat svako jutro i uvečer, ili poslije brijanja na lice i vrat. Svaki dan za zaštitu i hidrataciju kože. U lijepoj ukrasnoj kutiji od 100% recikliranog papira koja će ovaj poklon učiniti još posebnijim.