Sublime Skin kit

CZ10863
558,00 kn

Availability: Out of stock

SUBLIME SKIN CREAM 60 ml, Krema koja popunjava bore, učvršćuje, hidratizira. Za popunjavanje bora, učvršćivanje i i njegu kože. 89% prirodnih sastojaka, mikro i makro hijaluronska kiselina, ekstrakt bijelog božura i soja. Za normalnu i mješovitu kožu, ujutro i navečer.
SUBLIME SKIN SERUM 15 ml, Intenzivan serum koji učvršćuje i popunjava bore te obnavlja. Za popunjavanje bora, učvršćivanje i blistavu kožu. 92% prirodnih sastojaka, mikro i makro hijaluronska kiselina, ekstrakt bijelog božura i trputac, služe za popunjavanje bora. Za sve tipove kože, ujutro i navečer.
SUBLIM SKIN EYE CREAM 8 ml, Anti-age krema za područje oko očiju. Služi za popunjavanje bora te protiv tamnih kolutova i natečenosti. 91% prirodnih sastojaka, trputac, krizin, kofein i escin. Za sve tipove kože, ujutro i navečer.
Ukrasna kutija.

Opis Proizvoda

SUBLIME SKIN CREAM 60 ml, Krema koja popunjava bore, učvršćuje, hidratizira. Za popunjavanje bora, učvršćivanje i i njegu kože. 89% prirodnih sastojaka, mikro i makro hijaluronska kiselina, ekstrakt bijelog božura i soja. Za normalnu i mješovitu kožu, ujutro i navečer. SUBLIME SKIN SERUM 15 ml, Intenzivan serum koji učvršćuje i popunjava bore te obnavlja. Za popunjavanje bora, učvršćivanje i blistavu kožu. 92% prirodnih sastojaka, mikro i makro hijaluronska kiselina, ekstrakt bijelog božura i trputac, služe za popunjavanje bora. Za sve tipove kože, ujutro i navečer. SUBLIM SKIN EYE CREAM 8 ml, Anti-age krema za područje oko očiju. Služi za popunjavanje bora te protiv tamnih kolutova i natečenosti. 91% prirodnih sastojaka, trputac, krizin, kofein i escin. Za sve tipove kože, ujutro i navečer. Ukrasna kutija.