TRANQUILLITY ™ KIT

CZ11812
698,60 kn

Availability: Na stanju

CLEANSING AROMATERAPIC BODY KIT

tranquillity ™ blend 50 ml
tranquillity ™ body cream 180 ml
tranquillity ™ body shower™ 200 ml

Tranquillity blend, 50 ml

[ comfort zone ] kreirao je jedinstven blend s tajnom formulom.
Jedinstven i ekskluzivan blend na bazi aromatičnih, prirodnih ekstrakata u delikatnoj i hranjivoj bazi jojoba ulja.
Glavni sastojci esencijalna ulja ružinog drveta, cedra, palmarose, naranče, ruže te jojoba ulje kao baza.
Koristite ga kao parfem, nanesite par kapi ulja na zapešće i vrat.
Zahvaljujući specijalnoj formuli, miris na vašoj koži stati će dugo, dugo, a prepoznatljivost esencija ispuniti će svaku prostoriju u kojoj se nađete.
Zahvaljujući svojim sastojcima pruža specijalan aromaterepeutski učinak - dubinski njeguje i pruža potpuni osjećaj relaksacije i mira. Dokazano djeluje na centre u mozgu koji oslobađaju od stresa i postižu ravnotežu uma i tijela.

TRANQUILLITY BODY CREAM 180 ml:

Bogata aromatična krema za tijelo. Sadrži dragocjen i ekskluzivan blend aromatičnih ulja koji uvelike povećava osjećaj ugode.
Njeguje i štiti kožu, čineći je svilenkastom i elastičnom te pridonosi smanjenju dehidracije i nedostatka tonusa.
Sadrži Trimoist®, ulje amaranta, vanilije, ulje ruže, anti-age učvršćujući kompleks.
Upotreba: Nanesite na cijelo tijelo i masirajte dok se ne upije.

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ml:

Bogata krema za tuširanje koja hrani kožu. Sadrži trimoist®, ulja na bazi amaranta, grejpa, vanilije i ruže.
Upotreba: Nanesite kremu na tijelo ili pomoću mokre spužve, utrljajte i zatim isperite.

Opis Proizvoda

CLEANSING AROMATERAPIC BODY KIT tranquillity ™ blend 50 ml tranquillity ™ body cream 180 ml tranquillity ™ body shower™ 200 ml Tranquillity blend, 50 ml [ comfort zone ] kreirao je jedinstven blend s tajnom formulom. Jedinstven i ekskluzivan blend na bazi aromatičnih, prirodnih ekstrakata u delikatnoj i hranjivoj bazi jojoba ulja. Glavni sastojci esencijalna ulja ružinog drveta, cedra, palmarose, naranče, ruže te jojoba ulje kao baza. Koristite ga kao parfem, nanesite par kapi ulja na zapešće i vrat. Zahvaljujući specijalnoj formuli, miris na vašoj koži stati će dugo, dugo, a prepoznatljivost esencija ispuniti će svaku prostoriju u kojoj se nađete. Zahvaljujući svojim sastojcima pruža specijalan aromaterepeutski učinak - dubinski njeguje i pruža potpuni osjećaj relaksacije i mira. Dokazano djeluje na centre u mozgu koji oslobađaju od stresa i postižu ravnotežu uma i tijela. TRANQUILLITY BODY CREAM 180 ml: Bogata aromatična krema za tijelo. Sadrži dragocjen i ekskluzivan blend aromatičnih ulja koji uvelike povećava osjećaj ugode. Njeguje i štiti kožu, čineći je svilenkastom i elastičnom te pridonosi smanjenju dehidracije i nedostatka tonusa. Sadrži Trimoist®, ulje amaranta, vanilije, ulje ruže, anti-age učvršćujući kompleks. Upotreba: Nanesite na cijelo tijelo i masirajte dok se ne upije. TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ml: Bogata krema za tuširanje koja hrani kožu. Sadrži trimoist®, ulja na bazi amaranta, grejpa, vanilije i ruže. Upotreba: Nanesite kremu na tijelo ili pomoću mokre spužve, utrljajte i zatim isperite.