BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 35€ (263,71 kn)

O BRANDU / OPŠIRNIJE

1 proizvod(a)

 

[ comfort zone ] je jedinstven, luksuzan, talijanski skin care brand

ljubav dolazi iz ruku terapeuta

[ comfort zone ] logo prezentira ruke istraživača, kozmetičara i terapeuta koji pružaju ekskluzivnu 'space' regeneraciju tijela. Uglata zagrada predstavlja elemente dobivene iz struktura koje potječu iz prirode i reflektiraju se kroz umjetnost, emocije i znanstvena uporišta koja su baza njihovih formulacija.

baziran na znanosti, vođen strašću

 

[ comfort zone ] brand lansiran je 1996. godine kao dio grupacije The Davines Group koja je osnovana u Italiji (Parma) 1983. godine u obitelji Bollati.
Započeli su u istraživačkim laboratorijima, kreirajući visoko kvalitetne proizvode što je tijekom vremena preraslo u poznat, internacionalni spa brand koji nudi širok izbor proizvoda i tretmana.
Temelj i snaga branda bazirana je na znanstvenom uporištu Dr. Davide Bollati-ja koji vrednuje detaljna klinička istraživanja i upotrebu prirodnih, učinkovitih sastojaka.

Naglasak je na njezi cjelokupnog tijela, važna je njega iznutra, način na koji se hranimo, kako održavamo fizičku kondiciju. Dakle, promovira se holistički pristup, briga o zdravlju i kvalitetnom načinu života.

[ comfort zone ] ima rješenje za prevenciju svih tipova kože uzrokovano današnjim stresnim načinom života, zagađenjem okoliša i biološkim starenjem kože. Iz tog razloga, svi proizvodi dermatološki su testirani kako bi dokazali svoju učinkovitost, ali i svoju finoću sastojaka.

 

briga za planet

                         

[ comfort zone ] proizvodi koriste samo energiju dobivenu iz obnovljivih izvora. Pomoću specijalnih projekata Aromasoul i Sacred Nature, sudjeluju u smanjenju CO2. Koriste se samo certificirani sastojci koji su prikladni koži te surađuju s dobavljačima koji dijele njihov etički kodeks. Pakiranja su dobivena iz recikliranog materijala i dizajnirana su s minimalnom količinom konzervansa. Proizvodi ne sadrže niti parabene niti alkohol.

 

 • TRANQUILLITY™ FRAGRANCE MIST, 50ml
  CZ12339

  [ comfort zone ] opuštajući aromatični miris

  Nježna cvjetna mirisna maglica s mekim i obavijajućim notama,s uljima slatke naranče, cedra, ruže, geranija i esencije sandala. Idealno za trenutke potpunog blagostanja tijekom dana.
  Upotreba: Nanesite na vrat i zapešća.

  19,00 € (143,16 kn)