BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 500KN!

O BRANDU / OPŠIRNIJE

1 proizvod(a)

 

[ comfort zone ] je jedinstven, luksuzan, talijanski skin care brand

ljubav dolazi iz ruku terapeuta

[ comfort zone ] logo prezentira ruke istraživača, kozmetičara i terapeuta koji pružaju ekskluzivnu 'space' regeneraciju tijela. Uglata zagrada predstavlja elemente dobivene iz struktura koje potječu iz prirode i reflektiraju se kroz umjetnost, emocije i znanstvena uporišta koja su baza njihovih formulacija.

baziran na znanosti, vođen strašću

 

[ comfort zone ] brand lansiran je 1996. godine kao dio grupacije The Davines Group koja je osnovana u Italiji (Parma) 1983. godine u obitelji Bollati.
Započeli su u istraživačkim laboratorijima, kreirajući visoko kvalitetne proizvode što je tijekom vremena preraslo u poznat, internacionalni spa brand koji nudi širok izbor proizvoda i tretmana.
Temelj i snaga branda bazirana je na znanstvenom uporištu Dr. Davide Bollati-ja koji vrednuje detaljna klinička istraživanja i upotrebu prirodnih, učinkovitih sastojaka.

Naglasak je na njezi cjelokupnog tijela, važna je njega iznutra, način na koji se hranimo, kako održavamo fizičku kondiciju. Dakle, promovira se holistički pristup, briga o zdravlju i kvalitetnom načinu života.

[ comfort zone ] ima rješenje za prevenciju svih tipova kože uzrokovano današnjim stresnim načinom života, zagađenjem okoliša i biološkim starenjem kože. Iz tog razloga, svi proizvodi dermatološki su testirani kako bi dokazali svoju učinkovitost, ali i svoju finoću sastojaka.

 

briga za planet

                         

[ comfort zone ] proizvodi koriste samo energiju dobivenu iz obnovljivih izvora. Pomoću specijalnih projekata Aromasoul i Sacred Nature, sudjeluju u smanjenju CO2. Koriste se samo certificirani sastojci koji su prikladni koži te surađuju s dobavljačima koji dijele njihov etički kodeks. Pakiranja su dobivena iz recikliranog materijala i dizajnirana su s minimalnom količinom konzervansa. Proizvodi ne sadrže niti parabene niti alkohol.

 

  • Tranquillity blend, 50 ml
    CZ12123
    [ comfort zone ] kreirao je jedinstven blend s tajnom formulom. Jedinstven i ekskluzivan blend na bazi aromatičnih, prirodnih ekstrakata u delikatnoj i hranjivoj bazi jojoba ulja. Glavni sastojci esencijalna ulja ružinog drveta, cedra, palmarose, naranče, ruže te jojoba ulje kao baza. Koristite ga kao parfem, nanesite par kapi ulja na zapešće i vrat. Zahvaljujući specijalnoj formuli, miris na vašoj koži stati će dugo, dugo, a prepoznatljivost esencija ispuniti će svaku prostoriju u kojoj se nađete. Zahvaljujući svojim sastojcima pruža specijalan aromaterepeutski učinak - dubinski njeguje i pruža potpuni osjećaj relaksacije i mira. Dokazano djeluje na centre u mozgu koji oslobađaju od stresa i postižu ravnotežu uma i tijela.
    488,00 kn