BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 200KN!

Ambijentalni mirisi

5 proizvod(a)

 

Tranquillity i aromasoul linije su garancija za jedinstveno spa iskustvo kroz kvalitetne mirisne svijeće i ambijentalne sprejeve.

Želite li miris Mediterana ili daleke Indije, na vama je da odaberete.
Vaš prostor će dugo diskretno mirisati, a ujedno će djelovati i na vaša osjetila.

Obje linije idu i korak dalje te u svojoj ponudi imaju i njegu za tijelo:  body lotion i  shower gel.

 

 • Aromasoul Mediterranean Home Fragrance, 500 ml
  CZB2649
  Aromasoul mediterranean aromatični miris za ambijent nalazi se u staklenoj posudi u koju se umetnu drveni štapići. Glavne note mirisa su esencijalna ulja bosiljka, limuna, čempresa, mandarine, anisa i lavande u sinergiji djeluju protiv stresa, otpuštaju napetost te jačaju mentalnu i fizičku energiju. Za osjećaj ugode i za relaksaciju. Trajanje mirisa: 6-8 mjeseci.
  335,00 kn
 • Tranquillity candle, 280 gr
  CZB3614
  Svijeća koja sadrži esencijalna ulja ružinog drveta, cedra, palmarosa, naranče, ruže i vanilije koja relaksiraju i umiruju. Trajanje gorenja svijeće je 50 sati.
  245,00 kn
 • Tranquillity ambience spray, 200 ml
  CZB3615
  Tranquillity ambience spray je delikatan miris za stvaranje ugodne, relaksirajuće atmosfere. Na bazi esencijalnih ulja ružinog drveta, cedra, palmarosa, naranče, ruže i vanilije koja relaksiraju i umiruju. Raspršite sprej prema želji po prostoriji. Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu. Sprej se ne smije raspršivati po tijelu, licu ili blizu očiju. Držite dalje od djece. Držati dalje od bilo kakvog izvora sagorijevanja.
  265,00 kn
 • Aromasoul Mediterranean candle, 280 gr
  CZB3736
  Aromasoul Mediterranean candle. Osvježava prostor diskretnim mirisom mora koji ostaje dugo u prostoru. Limunske note Mediterana, smreke, kadulje i geranija osvježiti će svaki prostor. Vrijeme gorenja 50 h.
  245,00 kn
 • Aromasoul Mediterranean Spray, 200 ml
  CZB3737
  Aromasoul Mediterranean sprej za ambijent osvježavajućeg mirisa agruma, pruža energiju mora. Osvježava prostor diskretnim mirisom koji ostaje dugo u prostoru. Limunske note Mediterana, smreke. kadulje i geranija osvježiti će svaki prostor.
  265,00 kn