BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 35€ (263,71 kn)

Body Active

3 proizvod(a)

 • Body Active Booster, 100 ml
  CZ11748
  Intenzivan tretman s termičkim učinkom: priprema mišiće za sportske aktivnosti i povećava lipolizu tijekom vježbanja. Praktičan roll-on aplikator omogućava lokalno nanošenje. Termički kompleks (vanilil butil eter) potiče cirkulaciju bez neugodnih pojava poput svrbeža ili peckanja. Kofein 1,5% i Karnitin u kombinaciji razgrađuju masnoće i potiču energiju koja potiče remodeliranje siluete. Idealan način za tretiranje lokalnih područja s nakupljenim adipozama. Upotreba: Prije tjelovježbe, nanesite tanki sloj pomoću aplikatora na kritična područja i umasirajte ga. UPOZORENJE Trudnice i dojilje neka se savjetuju sa svojim liječnikom prije upotrebe. S obzirom na termički učinak, ukoliko umasirate proizvod dodatno rukama, obavezno ih operite kako ne biste prenijeli proizvod na lice ili oči. SCIENCE BASED CONSCIOUS FORMULAS™ bez silikona, bez mirisa, s 96% prirodnih sastojaka.
  45,79 € (345,00 kn)
 • Body Active Body Cream, 200 ml
  CZ11749
  Krema za tijelo koja djeluje lipolitički i antioksidativno. Maca i Matcha čaj regeneriraju kožu nakon tjelovježbe. Osvježavajuća, lagana tekstura vraća energiju tijelu i umu. Maca polifenoli poznati su kao ginseng iz Anda i djeluju odlično na tijelo pod stresom. Stimulira lipolizu, povećava razinu kolagena i mikrocirkulaciju za što bolji učinak učvršćivanja. Ekstrakt Matcha čaja odličan je za regulaciju šećera u krvi i smanjenje apetita. Ima antioksidativan učinak. Upotreba: Umasirajte u kožu, fokusirajući se na dijelove tijela koji su izgubili tonus. Brzo se upija i ostavlja ugodan osjećaj, a koža je glatka. SCIENCE BASED CONSCIOUS FORMULAS™ bez silikona, s 94% prirodnih sastojaka.
  57,73 € (434,97 kn)
 • Body Active Shower Gel, 200 ml
  CZ11750
  Gel za tuširanje i piling s prirodnim česticama od crne riže, zelenog i Matcha čaja. Temeljito čisti kožu i vraća energiju tijelu nakon vježbanja. Ekstrakt Matcha čaja odličan je za regulaciju šećera u krvi i smanjenje apetita. Ima antioksidativan učinak. Lišće zelenog čaja ima antioksidativan učinak zahvaljujući polifenolima. Veličine granula nježno djeluje na kožu. Čestice crne riže sadrže aminokiseline, željezo, cink, kopar i karoten koje omogućuju temeljit piling kože. Silicij-dioksid omogućava ujednačen piling kože. Upotreba: Nanesite na mokru kožu i umasirajte. Isperite s vodom. SCIENCE BASED CONSCIOUS FORMULAS™ bez silikona, bez sintetičkih čestica, s 85% prirodnih sastojaka.
  37,83 € (285,03 kn)