BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 35€ (263,71 kn)

TRETMANI

1 proizvod(a)

Ljubav dolazi iz ruku terapeuta

Naglasak je na njezi cjelokupnog tijela, važna je njega iznutra, način na koji se hranimo, kako održavamo fizičku kondiciju. Dakle, promovira se holistički pristup, briga o zdravlju i kvalitetnom načinu života.

Tim stručnjaka u stalnoj je potrazi za posljednjim kozmetičkim trendovima i zaslužan je za širok izbor linija za lice poput anti-age (sublime skin i skin regimen), antioksidatvne (renight), hidratantne (hydramemory) te specijalnih linija za osjetljivu (remedy), masnu kožu (active pureness).

Mediteranski korijeni nude linije proizvoda za tijelo: anti-celulitnu (body strategist), sportska linija za vježbanje (body active), za učvršćivanje (d-age) i revitalizirajuće aromaterapijske proizvode (aromasoul i tranquillity).
U ponudi je i višestruko nagrađivana eco certificirana, organska linija sacred nature koja štiti DNA stanice, dubinski njeguje i poboljšava elastičnost kože.
Linija za muškarce man space zadovoljava potrebe suvremenog muškarca dok sun soul linija štiti od sunca i njeguje kožu.

[ comfort zone ] nudi i široku lepezu masaža, od kojih su najpoznatije Hot Stone masaža, Tibetanska masaža, Comfort Touch masaža, Salt masaža.
Inovacija je Body Active Wood Roller Massage.

Tibetanska masaža
Inspirirana KU-NYEom, tradicionalna i drevna masaža pripada Tibetanskoj tradicionalnoj medicini staroj 3900 godina. Ovaj jedinstven tretman pomaže u povećanju vitalnosti, uklanja psihičku i fizičku napetost, detoksificira, umanjuje mišićnu napetost, bol, tjeskobu i probleme sa spavanjem.

Salt masaža
Izvodi se pomoću Himalajske soli koja ima posebna svojstva na tijelo. Kocke Himalajske soli se zagrijavaju u posebnom grijaču, a oligoelementi koje sadrže za vrijeme tretmana prodiru u kožu te pročišćavaju organizam dubinski. Stimulira metabolizam i potiče cirkulaciju, otpušta napetost, vraća energiju i dobro raspoloženje (preporuča se osobito kod anksioznosti i tjeskobe), a idealna je za rješavanje stresa.

Body Active Wood Roller Massage
Intenzivan tretman za obnovu, remodeliranje i učvršćivanje tijela. Inovativna maska za tijelo na bazi žute gline i ekstrakta planktona povećava svoju učinkovitost zahvaljujući kombinaciji WOOD ROLLER MASSAGE i specijalne tehnike Tui-Na. Idealna je za kombinaciju uz vježbanje ili uz
[ comfort zone ] Body Strategist anticelulitne tretmane kao i tretmane za tonifikaciju

 

 

 • TRANQUILLITY™ FRAGRANCE MIST, 50ml
  CZ12339

  [ comfort zone ] opuštajući aromatični miris

  Nježna cvjetna mirisna maglica s mekim i obavijajućim notama,s uljima slatke naranče, cedra, ruže, geranija i esencije sandala. Idealno za trenutke potpunog blagostanja tijekom dana.
  Upotreba: Nanesite na vrat i zapešća.

  19,00 € (143,16 kn)