Sacred Nature Hydra Mask Base, 220 ml

CZ20613

Availability: Na stanju

SVJEŽA I VIŠESTRUKA EMULZIJA - profesionalna baza za sve tipove kože koja, pomiješana s POWDER SCRUB ili GLOW CLAY MASK, stvara raznolike proizvode sa određenim kozmetičkim djelovanjem, miješanje s česticama pilinga kako bi se potaknulo piling djelovanje ili pretvorilo u masku za pročišćavanje u kombinaciji s glinenim prahom.
Pomaže u očuvanju hidratacije i elastičnosti kože.
Proizvod se također može koristiti sam za pružanje hidratantnog djelovanja.

Sastojci:
PEKTIN - pomaže u očuvanju hidratacije i elastičnosti kože. Strukturna tvar koja se nalazi u staničnoj stijenci voća i povrća. Odabran je kao prirodno sredstvo alternativno tradicionalnim emulgatorima. U dodiru s vodom stvara hidrokoloid koji stvara elastični film na koži, što smanjuje gubitak vode iz unutarnjih slojeva epiderme i održava ispravnu površinsku vlagu. Koži daje svjež i baršunast osjećaj.

ORGANSKI CERTIFICIRANA KOZMETIKA:
99,3% sastojaka prirodnog podrijetla
15,9% sastojaka iz organskog uzgoja

Opis Proizvoda

SVJEŽA I VIŠESTRUKA EMULZIJA - profesionalna baza za sve tipove kože koja, pomiješana s POWDER SCRUB ili GLOW CLAY MASK, stvara raznolike proizvode sa određenim kozmetičkim djelovanjem, miješanje s česticama pilinga kako bi se potaknulo piling djelovanje ili pretvorilo u masku za pročišćavanje u kombinaciji s glinenim prahom. Pomaže u očuvanju hidratacije i elastičnosti kože. Proizvod se također može koristiti sam za pružanje hidratantnog djelovanja.

Sastojci: PEKTIN - pomaže u očuvanju hidratacije i elastičnosti kože. Strukturna tvar koja se nalazi u staničnoj stijenci voća i povrća. Odabran je kao prirodno sredstvo alternativno tradicionalnim emulgatorima. U dodiru s vodom stvara hidrokoloid koji stvara elastični film na koži, što smanjuje gubitak vode iz unutarnjih slojeva epiderme i održava ispravnu površinsku vlagu. Koži daje svjež i baršunast osjećaj.

ORGANSKI CERTIFICIRANA KOZMETIKA:

99,3% sastojaka prirodnog podrijetla

15,9% sastojaka iz organskog uzgoja

KAKO KORISTITI:

  • ZA STVARANJE PILINGA: žlicom uzmite 3 mjerice HYDRA BAZE MASKE (6 g) i dodajte je u 1 mjericu POWDER SCRUB (0,6 g). Pomiješajte i kružnim pokretima umasirajte lice, vrat i dekolte, a zatim uklonite vlažnim i mlakim ručnikom.
  • ZA STVARANJE GLINENE MASKE: Žlicom uzmite 7 mjerica HYDRA BAZE MASKE (14 g) i dodajte 2 mjerice GLOW CLAY MASK (2 g). Pomiješajte i nanesite u debelom sloju na lice. Ostavite da djeluje 10 minuta. Uklonite vlažnim, mlakim ručnikom.