BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 35€ (263,71 kn)

Body Active

2 proizvod(a)

BODY ACTIVE linija osmišljena je za one koji žele pojačati svoje sportske aktivnosti za bolju definiciju tijela.

Unisex pristup u 3 koraka osmišljen je za aktivan način života PRIJE, ZA VRIJEME I POSLIJE vježbanja za što brže i vidljivije rezultate.

BODY ACTIVE: Vaš fitness asistent koji slijedi SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULAS™, formule su bez silikona, parabena, umjetnih bojila, životinjskih proizvoda i mineralnih ulja.
Dermatološki testirani i podvrgnuti specijalnim testovima za učinkovitost.

 • Body Active Massage Mask, 400 ml
  CZ20519
  Masaža maskom koja sadrži žutu glinu iz Brazila i ekstrakt Planktona ima remodelirajući i remineralizirajući učinak. Žuta glina iz Brazila sadrži minerale u tragovima. Sadrži magnezij i mineralne soli važne nakon fizičke aktivnosti. Ekstrakt planktona stimulira metaboličke procese. Adiponektin poboljšava energiju, metabolizam i jača mišićna vlakna. Upotreba: Nanesite tanki sloj na noge i stražnjicu, abdomen i ruke. Ostavite da djeluje 10 minuta kako bi sastojci bolje penetrirali. Kako bi djelovanje bilo još snažnije, umotajte klijenta u plastičnu foliju. Nakon aplikacije nastavite s masažnom tehnikom i zatim uklonite ostatke s vlažnim ručnikom. SCIENCE BASED CONSCIOUS FORMULAS™ bez silikona, s 98% prirodnih sastojaka.
  73,00 € (550,02 kn)
 • Body Active Wooden Roller SET 2 kom
  CZB2960
  Comfort Zone WOODEN ROLLER porijeklom su iz Kine. Tui-na tehnika, koja je dio Kineske medicine i terapije, također se koristi u tretmanu. Drveni štapovi su ravni kako ne bi dodatno iziritirali kožu. Pomoću njih se razbijaju velike grude celulita u manje, poboljšava se cirkulacija i radi se drenaža.
  48,11 € (362,48 kn)