BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 35€ (263,71 kn)

POVIJEST BRENDA

2 proizvod(a)

Do 1990-ih, Čupko je bio neprikosnoveni tržišni lider. Danas, u okruženju jake konkurencije sličnih inozemnih proizvoda, Čupko i dalje zadržava vodeću poziciju i dijeli prva dva mjesta u ukupnoj količini prodanih proizvoda.

Danas, u vrijeme kada je kupac u mogućnosti birati, teško je zamislivo da prije gotovo trideset godina nije bilo moguće u trgovinama kupiti proizvode za depilaciju.

1981. godine tvrtka Biokozmetika osmislila je i lansirala na tržište revolucionaran novi proizvod, vosak za hladnu depilaciju pod nazivom Čupko.

Novi proizvod pratio je slogan „Da se ugodno osjećate i bez čarapa – ČUPKO – prirodni odstranjivač dlaka.“

S obzirom da proizvodi tog tipa u to vrijeme nisu ni postojali, a kamoli bili u masovnoj uporabi, kao što je danas slučaj, bilo je potrebno stvoriti kulturu korištenja tog proizvoda te educirati tržište i potencijalne kupce o njegovoj primjeni i ključnim prednostima. Prva prodajna mjesta Čupka uključivala su Namu i trgovine mješovitom robom, s obzirom da u to vrijeme nije bilo parfumerija i drogerija poput današnjih. Reakcije prvih potrošača bile su izuzetno pozitivne, a dokaz kvalitete koja traje je i činjenica da je taj izvorni proizvod Čupko, vosak za hladnu depilaciju, zadržao svoju originalnu formulu do danas i opstao na tržištu sve ove godine. Do 1990., to je ujedno bio i jedini Čupko proizvod koji je postojao, da bi se proizvodna linija, nakon brojnih istraživanja i komunikacije sa svojim potrošačima, obogatila brojnim dodatnim proizvodima za depilaciju i njegu kože nakon depilacije.

Čitave generacije žena odrastale su s Čupkom i s njegovim revolucionarnim hladnim trakama za depilaciju. Čupko je mijenjao svoja lica i ambalaže, ali sami proizvod, koji garantira prirodnu, brzu i sigurnu depilaciju i dalje je ostao sebi vjeran – jednako jednostavan, praktičan i pouzdan.

 • Čupko set za depilaciju lica, 16 kom
  BK72
  Učinkovit način uklanjanja dlačica na području lica. Dovoljno je traku zagrijati među dlanovima otprilike 30 sekundi te je spremna za upotrebu. Sadrži: 16 traka (8 duplih) 2 male uljne vrećice 2 vrećice aloe vera gel
  3,45 € (25,99 kn)
 • Čupko set za depilaciju lica za osjetljivu kožu, 16 kom
  BK81
  Učinkovit način uklanjanja dlačica na području lica na bazi titanium dioxida za osjetljivu kožu. Dovoljno je traku zagrijati među dlanovima otprilike 30 sekundi te je spremna za upotrebu. Sadrži: 16 traka (8 duplih) 2 male uljne vrećice 2 vrećice aloe vera gel
  3,58 € (26,97 kn)