DAILY BEAUTY KIT

CZ12078
312,50 kn

Availability: Na stanju

SET ZA ČIŠĆENJE I HIDRATACIJU.


Set sadrži:


ESSENTIAL MILK 100 ML


HYDRAMEMORY CREAM 30ML


 


Essential Cleansing Milk, 100 ml


Kremasto mlijeko za čišćenje lica koje ne isušuje kožu. Učinkovito uklanja sve nečistoće i makeup. Uljna baza. Za svaki dan, svako godišnje doba. Za sve tipove kože. 92% PRIRODNIH SASTOJAKA Bez parabena, bez mirisa, bez umjetnih bojila, bez mineralnih ulja, bez životinjskih derivata. Nije testirano na životinjama.


 


 


Hydramemory cream, 30 ml


Izuzetna hidratantna krema s makro hijaluronskom kiselinom, certificiranim moringa uljem i blendom prirodnih ekstrakata (jabuke, kore lubenice i leće) koji održavaju vlagu u koži. Inovativna "sorbet" tekstura trenutno se upija u kožu i pruža ugodan osjećaj svježine. Ulje moringe sadrži: 4x više vitamina A od mrkve što pomaže izgradnju kolagenskih vlakana u koži i utječe da se bore manje pojavljuju, više vitamina C od naranče. Vitamin C djeluje kao antioksidant i doprinosi stabilizaciji kolagena, a vitamin E kao antioksidant ima antiupalno djelovanje na kožu. Poboljšava njenu hidrataciju, mekoću i glatkoću. Ovo su samo neki od mnogobrojnih učinaka ulja moringe: – uklanja bubuljice i sprječava da se ponovno pojave – uklanja bore i sprječava opuštanje mišića lica – pomaže da se uklone miteseri i mrlje – redovno korištenje smanjuje stvaranje mitesera kod svih tipova kože – čisti kožu, uravnotežuje izlučivanje masnoća i otklanja umor kože – pomaže kod psorijaze i ekcema. Sva pakiranja imaju reciklažne sastojke, a 100% papira dolazi iz obnovljivih izvora.

Opis Proizvoda

SET ZA ČIŠĆENJE I HIDRATACIJU.

 

Set sadrži:

ESSENTIAL MILK 100 ML

HYDRAMEMORY CREAM 30ML

 

Essential Cleansing Milk, 100 ml

Kremasto mlijeko za čišćenje lica koje ne isušuje kožu. Učinkovito uklanja sve nečistoće i makeup. Uljna baza.
Za svaki dan, svako godišnje doba. Za sve tipove kože.
92% PRIRODNIH SASTOJAKA

Bez parabena, bez mirisa, bez umjetnih bojila, bez mineralnih ulja, bez životinjskih derivata.
Nije testirano na životinjama.

Hydramemory cream, 30 ml

Izuzetna hidratantna krema s makro hijaluronskom kiselinom, certificiranim moringa uljem i blendom prirodnih ekstrakata (jabuke, kore lubenice i leće) koji održavaju vlagu u koži. Inovativna "sorbet" tekstura trenutno se upija u kožu i pruža ugodan osjećaj svježine. Ulje moringe sadrži: 4x više vitamina A od mrkve što pomaže izgradnju kolagenskih vlakana u koži i utječe da se bore manje pojavljuju, više vitamina C od naranče. Vitamin C djeluje kao antioksidant i doprinosi stabilizaciji kolagena, a vitamin E kao antioksidant ima antiupalno djelovanje na kožu. Poboljšava njenu hidrataciju, mekoću i glatkoću. Ovo su samo neki od mnogobrojnih učinaka ulja moringe:

– uklanja bubuljice i sprječava da se ponovno pojave

– uklanja bore i sprječava opuštanje mišića lica

– pomaže da se uklone miteseri i mrlje

– redovno korištenje smanjuje stvaranje mitesera kod svih tipova kože

– čisti kožu, uravnotežuje izlučivanje masnoća i otklanja umor kože

– pomaže kod psorijaze i ekcema.

 

Sva pakiranja imaju reciklažne sastojke, a 100% papira dolazi iz obnovljivih izvora.