BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 35€ (263,71 kn)

Njega tijela

7 proizvod(a)

 • 932 SOURCE D’ÉNERGIE Comforting Melt-In Balm 225 ml
  MG002643
  Hranjivi balzam za tijelo koji pruža izvrsnu udobnost. Bogati balzam, lako se razmazuje. Ovaj balzam savršeno njeguje kožu, ostavlja je mekom i regeneriranom. doprinosi vraćanju dobrobiti i emocionalne ravnoteže te pruža izvrsnu udobnost. Opuštajući miris. Umasirajte po cijelom tijelu.
 • 934 SOURCE D’ÉNERGIE Sublime Bliss Body Oil 1000 ml
  MG002648

  Ovo ulje za tijelo savršeno njeguje kožu, ostavljajući je mekom i podatnom. Pridonosi vraćanju dobrobiti i emocionalne ravnoteže.Raskošno i svilenkasto ulje, pogodno za masažu, ostavlja kožu mekom i podatnom. Opuštajući miris. Hidratizira i njeguje kožu. Smanjuje hrapavost kože.Čuva gipkost i elastičnost kože.

  Umasirajte po cijelom tijelu.

  Savjet: također idealno kao ulje za dodatnu njegu za područja tijela pod stresom koja su često vrlo suha, kao što su laktovi i koljena.

 • 936 SOURCE D’ÉNERGIE Renaissance Hand Cream 200 ml
  MG002653
  Krema za ruke koja obavija ruke velom mekoće. Bogata i hranjiva krema koja se brzo upija. Ova regenerativna krema njeguje kožu. Opuštajući miris.
 • 938 SOURCE D’ÉNERGIE Vitality Skincare Water 75 ml profi
  MG002655
  Osvježavajuća voda koja ostavlja hidratantni i umirujući veo na koži. Energizirajući miris. Osvježavajuća i revitalizirajuća voda. Ovaj osnažujući sprej koži daje prekrasan miris, dok je obavija hidratantnim, umirujućim i zaštitnim aktivnim tvarima. Pridonosi vraćanju dobrobiti i emocionalnoj ravnoteži. Poprskajte po cijelom tijelu kad god želite. Bez alkohola. Također se može koristiti za parfemiranje okoliša (poput kabine).
 • 3921 SOURCE D’ÉNERGIE Toning Enzymatic Exfoliator 225 ml
  MG002660
  Enzimski piling za tijelo koji je luksuzni, nježni piling s voskom koji koži daje mekan i gipki osjećaj Nanesite na cijelo tijelo i umasirajte posebnom piling masažom MARIA GALLAND PARIS. Zatim upotrijebite rukavice za piling MARIA GALLAND PARIS kako biste maksimalno povećali učinkovitost tretmana.
 • 935 SOURCE D’ÉNERGIE Sublime Revitalizing Oil 1000 ml
  MG002663

  Hranjivo ulje za masažu za tijelo s energizirajućim mirisom za ponovno povećanje razine energije ljepote. Energizirajući miris. 

  Raskošno i svilenkasto ulje za tijelo savršeno njeguje kožu, ostavljajući je mekom i podatnom. Pridonosi vraćanju dobrobiti i emocionalne ravnoteže. Ulje pogodno za masažu, ostavlja kožu mekom i podatnom.  Hidratizira i njeguje kožu. Smanjuje hrapavost kože. Čuva gipkost i elastičnost kože.

  Umasirajte po cijelom tijelu.

 • SOURCE D’ÉNERGIE Exfoliating Gloves
  MG003338

  Koristite MARIA GALLAND PARIS rukavice za piling nakon nanošenja LIGNE PRO 3│921 SOURCE D’ÉNERGIE Enzimskog pilinga za toniranje kako bi se maksimizirala učinkovitost. Rukavica je napravljena od dva različita lica.

  Sastoji se od 150D viskoze, a rubovi su od najlona. Ovaj materijal ima jaku moć upijanja (poput spužve) i brzo evakuira vlagu.

  Uz djelovanje masaže:

  • Zaglađuje teksturu kože
  • Potiče obnovu stanica
  • Potiče cirkulaciju krvi