BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 35€ (263,71 kn)

Njega tijela

4 proizvod(a)

 

 

Maria Galland proizvodi stvoreni su za tretmane za njegu i učvršćenje tijela, nježnu i glatku kožu, lijepo oblikovanu figuru, jedinstven osjećaj zadovoljstva.
Njega tijela koja ujedinjuje posljednja znanstvena dostignuća sa senzacionalnim teksturama nudeći proizvode za vaše zadovoljstvo.

 

Tretmani za tijelo

  

4 NOVA PROFESIONALNA TRETMANA - tretmani za jačanje i obnavljanje energije tijela:

Pomažu vratiti energiju ljepote i prilagođeni su emocionalnom raspoloženju svakog klijenta.

 

SUPREME RELAXING TREATMENT-VRHUNSKI OPUŠTAJUĆI TRETMAN

45 MIN (TRETMAN) + 15 MIN (DIJAGNOZA & PREPORUKE)

Vašem klijentu je potrebno opuštanje ili se želi osloboditii stresa i poboljšati kvalitetu sna? Ova duboko opuštajuća masaža preporuča se za postizanje smirenosti i ravnoteže u tijelu i umu, uz vraćanje prirodne energije za postizanje poboljšane ravnoteže. Ultra-opuštajuća masaža temelji se na mekom, obavijajućem i intuitivnom pristupu. Cilj mu je doprijeti do klijenta u njegovoj relaksaciji i opuštenosti. Karakteriziraju ga dugi, spori, tečni i nježni pokreti koji oblikuju i rekreiraju tijelo. Osim toga, ritmovi i nijanse brzine, te temeljni elementi koriste se za stvaranje sklada između gore i dolje, dubokih i površnih pokreta. Prednosti: Eliminacija ili smanjenje napetosti kroz suptilniju svijest o vlastitom tijelu, duboko psiho-tjelesno opuštanje.

 

SUPREME ENERGIZING TREATMENT- VRHUNSKI ENERGIZIRAJUĆI TRETMAN

45 MIN (TRETMAN) + 15 MIN (DIJAGNOZA & PREPORUKA)

Savršen tretman za ponovno povezivanje s prirodnom energijom, bilo prije sporta ili nakon napornog vježbanja, ova masaža mišića i zglobova sastoji se od dubokih, intenzivnih pokreta kako bi se omogućilo oslobađanje napetosti, ukočenosti i grčeva. Ova energizirajuća masaža je najbolji način da pripremite tijelo za sport ili jamčite zdrav oporavak nakon naporne aktivnosti. Prednosti: Bolje ispiranje tkiva, smanjenje lokalizirane napetosti i ukočenosti mišića, bolja pokretljivost u zglobovima.

 

SUBLIME BODY-POLISH TREATMENT- vrhunski PILING MASAŽA tretman za tijelo

45 MIN (TRETMAN) + 15 MIN (DIJAGNOZA & PREPORUKA)

Ovaj tretman kombinira energizirajuću ručnu masažu sa stimulirajućim pokretima koji se izvode posebnim rukavicama za piling. Enzimski piling pročišćava kožu i tonizira tijelo, nježno uklanja mrtve stanice, pomlađuje metabolizam stanica i potiče cirkulaciju krvi. Trenutni užitak, djeluje ostavljajući vašu kožu nevjerojatno svilenkasto mekom, glatkom, blistavom i klijent pršti obnovljenom energijom za svjež, novi početak. Može se ponuditi kao samostalan tretman ili u kombinaciji sa SOIN SUPRÊME ÉNERGISANT ili SOIN SUPRÊME RELAXANT.

 

SUBLIME HAND TREATMENT – SUBLIME TRETMAN ZA RUKE

20 MIN (TRETMAN) + 10 MIN (DIJAGNOZA & PREPORUKA)

Poseban tretman posvećen ljepoti ruku. Ovaj tretman nudi pravo pomlađivanje ruku. Započinje profesionalnim pilingom koji uklanja mrtve stanice i potiče metabolizam stanica i cirkulaciju krvi. Zatim se provodi posebna masaža šaka i podlaktica kako bi se ponovno uspostavio protok energije, a koža se obnavlja. Može se ponuditi kao samostalan tretman ili u kombinaciji s drugim tretmanima Maria Galland.

 

 

 • 932 SOURCE D’ÉNERGIE Comforting Melt-In Balm 225 ml
  MG002643
  Hranjivi balzam za tijelo koji pruža izvrsnu udobnost. Bogati balzam, lako se razmazuje. Ovaj balzam savršeno njeguje kožu, ostavlja je mekom i regeneriranom. doprinosi vraćanju dobrobiti i emocionalne ravnoteže te pruža izvrsnu udobnost. Opuštajući miris. Umasirajte po cijelom tijelu.
 • 936 SOURCE D’ÉNERGIE Renaissance Hand Cream 200 ml
  MG002653
  Krema za ruke koja obavija ruke velom mekoće. Bogata i hranjiva krema koja se brzo upija. Ova regenerativna krema njeguje kožu. Opuštajući miris.
 • 3921 SOURCE D’ÉNERGIE Toning Enzymatic Exfoliator 225 ml
  MG002660
  Enzimski piling za tijelo koji je luksuzni, nježni piling s voskom koji koži daje mekan i gipki osjećaj Nanesite na cijelo tijelo i umasirajte posebnom piling masažom MARIA GALLAND PARIS. Zatim upotrijebite rukavice za piling MARIA GALLAND PARIS kako biste maksimalno povećali učinkovitost tretmana.
 • SOURCE D’ÉNERGIE Exfoliating Gloves
  MG003338

  Koristite MARIA GALLAND PARIS rukavice za piling nakon nanošenja LIGNE PRO 3│921 SOURCE D’ÉNERGIE Enzimskog pilinga za toniranje kako bi se maksimizirala učinkovitost. Rukavica je napravljena od dva različita lica.

  Sastoji se od 150D viskoze, a rubovi su od najlona. Ovaj materijal ima jaku moć upijanja (poput spužve) i brzo evakuira vlagu.

  Uz djelovanje masaže:

  • Zaglađuje teksturu kože
  • Potiče obnovu stanica
  • Potiče cirkulaciju krvi