BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 35€ (263,71 kn)

Kozmetički kreveti

Prikazujem 1 - 24 od 28 ukupno

 • Kozmetički krevet SOWELLE (ESSENTIAL)
  LEMI097
  Praktičan krevet za sve osnovne tretmane ljepote i masažu. Stacionarna drvena baza. Madrac sa rupom za lice. Madrac iz 2 dijela sa ručnim podešavanjem leđa. Polica za držanje proizvoda. Držač role za krevet. Težina 30 kg. Dimenzije 192 x 80 x h 79 cm.
 • Spa krevet BELLARIA (WATER) 3M
  LEMI1017

  BELLARIA je spa krevet dizajniran za vanjsku upotrebu i otporan na vremenske uvjete. Sadrži vodootporni madrac i bazu uz 3 elektromotora za podešavanje visine, naslona i nogu.

  •  3 motora (visina, leđa, noge)
  •  Vodootporni madrac s naslonom za glavu
  •  Komponente dizajnirane za otpornost na vanjske agense
  •  Čvrsta vodonepropusna baza potpuno zatvorena
  •  Sinkro funkcija (naslon za leđa/noge)
  •  Kontrola slušalica s funkcijom AUT i END
 • Kozmetički krevet LEMI 2 (BEAUTY)
  LEMI102
  Multifunkcionalni kozmetički krevet. Idealno za: tretmane lica i tijela, manikuru, depilaciju i estetske/medi-spa tretmane. Podešavanje visine pomoću hidraulične pumpe. Ručno podešavanje nagiba, leđa, nogu i naslona za glavu. Standardni ravni madrac. Rotacija fotelje za 360°. Otporan na vatru, "bez azo", antibakterijski i antifungalni premaz na presvlakama. ABS poklopac potpuno zatvoren tako da nema elektrike na zaslonu. Težina: 53 kg | Dimenzije: 190 × 62 × 65/85 cm
 • Kozmetički krevet LEMI 3 (BEAUTY)
  LEMI103

  Multifunkcionalni kozmetički krevet. Idealan za: masaže, tretmane lica i tijela, depilaciju, tretmane estetskom opremom. Standardna nožna papučica s 1 motorom za podešavanje visine. Ručno podešavanje leđa, nogu i nagiba. Standardna verzija uključuje: 1 električni motor (podešavanje visine), upravljanje nožnom pedalom i ravni madrac. Prevlaka otporna na vatru, bez "Azo", antibakterijska i antigljivična presvlaka na presvlakama ABS kućište potpuno zatvoreno tako da nema električne energije. Težina: 60 kg | Dimenzije: 190 × 62 × 63/90 cm

 • Kozmetički krevet SOSUL (ESSENTIAL)
  LEMI1126
  Kozmetički krevet. 1 motor za podešavanje visine. Ručno podešavanje nagiba leđa i nogu. Nožna pedala. Dimenzije 171 x 68 x h 48/86 cm.
 • Kozmetički krevet SOSUL 2000 E (ESSENTIAL)
  LEMI1127
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 1 motor za visinu. Stol od 4 dijela. Ručno podešavanje leđa i noge. Nožna pedala za kontrolu. Težina 77 kg Dimenzije 205 x 74 x h 54/94 cm.
 • Kozmetički krevet SOSUL TOP (ESSENTIAL) 3 MOTORA
  LEMI1155
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 3 motora za visinu, noge i leđa. Nožna pedala za kontrolu. Metalna baza-jako kvalitetna. Idealno rješenje za multi-room. Maksimalna udobnost klijenta / terapeuta. Težina 77 kg Dimenzije 205 x 74 x h 54/94 cm.
 • Kozmetički krevet SOSUL TOP (ESSENTIAL) 2 MOTORA
  LEMI1167
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 2 motora za visinu i noge. Nožna pedala za kontrolu. Metalna baza-jako kvalitetna. Idealno rješenje za multi-room. Maksimalna udobnost klijenta / terapeuta. Težina 77 kg Dimenzije 205 x 74 x h 54/94 cm.
 • Kozmetički krevet TESERA (BEAUTY) 4M
  LEMI1272
  Kozmetički krevet s 4 motora. Anatomski Bi-Zak madrac. Ravni rukohvati. Ručni upravljač. Idealan krevet za tretmane lice i tijela, depilaciju, presoterapiju, manikuru i pedikuru. Dimenzije 190 x 74 x h 58-88 cm. Madrac XL (70 cm) uz nadoplatu.
 • Spa krevet GEMYA CLASSIC
  LEMI131NEW
  Klasični stol za masažu karakteriziran jedinstvenim, profinjenim dizajnom i maksimalnom udobnošću. Višenamjenska upotreba za sve tretmane lica i tijela. Idealan za: masaže, tretmane lica i tijela, depilaciju, tretmane estetskom opremom. Gemya dolazi s ekskluzivnom zakrivljenom drvenom bazom s eliptičnim stupovima koji čine ovaj Lemi Spa krevet iznimno stabilnim i također idealnim za najenergičnije masaže. 3 električna motora za podešavanje visine, naslona za leđa i nogu. Madrac s naslonom za glavu u obliku potkove. Jedinstven i moderan dizajn baze sa zaobljenim drvetom i dvostrukim stupovima. Debljina i širina madraca se mogu prilagoditi na zahtjev. Vatrootporan, bez "Azo", antibakterijski, antifungalni premaz od tkanine za dodatnu zaštitu. Maksimalna udobnost za klijenta i terapeuta. Težina: 86 kg | Dimenzije: 222 × 74 × 67/92 cm
 • Spa krevet GEMYA EVO
  LEMI179EVO
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 3 motora za visinu, leđa i noge. Nožna pedala za kontrolu. Madrac ima ugrađen inovativan HBS sistem za dodatno oslobađanje od stresa. Podesivi dodaci za ruke i glavu s rupom za lice. Debljina madraca 12 cm. Dimenzije 202 x 74 x h 65-85 cm. Boje LN I LB uz nadoplatu.
 • Spa krevet SERENEYA 1S (ESSENTIAL)
  LEMI187-1
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 1 motor za visinu. Madrac s produženim djelom za glavu, rupa za lice. Nožna pedala za kontrolu. 2 kotačića za lakše pomicanje kreveta. Težina 110 kg Dimenzije 182 x 74 x h 57/89 cm.
 • Spa krevet SERENEYA 2M (CLASSIC)
  LEMI187-2
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 2 motora za visinu i nagib madraca. Madrac s produženim djelom za glavu, rupa za lice. Nožna pedala za kontrolu. 2 kotačića za lakše pomicanje kreveta. Dimenzije 205 x 74 x h 57-90 cm.
 • Spa krevet SERENEYA 3M (CLASSIC)
  LEMI187-3
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 3 motora za visinu, leđa i noge.Idealno rješenje za multi-room. Idealan za širok raspon Spa tretmana, uključujući i lice ,tijelo i masaže. Madrac s produženim djelom za glavu, rupa za lice. Maksimalna udobnost klijenta / terapeuta. Nožna pedala za kontrolu. Dimenzije 205 x 74 x h 57-90 cm.
 • Spa krevet FLORENCE (EVO)
  LEMI372 MEM
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 3 motora za podešavanje visine, leđa i nogu. Nožna pedala. Madrac ima ugrađen inovativan HBS sistem za dodatno oslobađanje od stresa. Dodatni dio za ruke i rupa za lice. Debljina madraca 12 cm. Dimenzija 202 x 74 x h 60/100 cm. Dodatne opcije: madrac sa memorijskom pjenom...
 • Spa krevet AMANDA (CLASSIC)
  LEMI415 MEM
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 3 motora za visinu, leđa i noge. Nožna pedala za kontrolu. Produženi dio za glavu. Kabinet ispod madraca za držanje proizvoda, ručnika i sl. Dimenzije 223 x 82 x h 68/88 cm.
 • Spa krevet VERSUS (EVO)
  LEMI806
  Multifunkcionalni spa krevet za masažu s električnom regulacijom. 3 motora za visinu, leđa i noge. Nožna pedala za kontrolu. Madrac ima ugrađen inovativan HBS sistem za dodatno oslobađanje od stresa. Podesivi dodaci za ruke i glavu s rupom za lice. Debljina madraca 12 cm. Dimenzije 202 x 74 x h 65/85 cm. Težina: 116 kg
 • AMALFI (WATER)
  LEMI810

  Višenamjenski spa krevet koji je kombinacija stola za masažu i jedinice za pedikuru. Amalfi je cjelovita radna jedinica koja vam omogućuje da ponudite više tretmana bez potrebe da premještate svog gosta. Opremljen je s 3 električna motora za podešavanje visine, naslona za leđa i nogu. Madrac nudi vrhunsku udobnost i posebno je dizajniran s lako uklonjivim dijelom. Kada se izvadi, ima hidromasažni bazen koji je ugrađen u novodizajniranu elegantnu bazu stola i opremljen je našim sustavom za hidromasažu bez cijevi. Amalfi je najnovija inovacija koja transformira klasičnu stolicu za tretmane u potpuno višenamjenski dio opreme koji nudi ultimativno wellness iskustvo.

  •  3 motora (visina, naslon, sjedalo)
  •  madrac ekstra udobnosti s naslonom za glavu i odvojivi dio za pristup kadici za pedikuru
  •  baza od dva materijala u drvu i metalu
  •  ugradbena kada za pedikuru - Pipeless whirlpool
  •  kontrola nožne pedale s funkcijom memorije.
 • Spa krevet PORTOFINO (CLASSIC)
  LEMI815
  Portofino je idealan za širok raspon tretmana, uključujući lice, tretmane za tijelo, masaže i spa tretmane. Idealno rješenje za multi-room. 3 elektromotora za podešavanje visine, naslona i naslona za noge. Funkcija AUT: automatski povratak iz bilo kojeg položaja u nulti položaj (ravna i minimalna visina). END funkcija: položaj "kraj tretmana" Maksimalna udobnost klijenta / terapeuta. Odjeljak integriran u bazu za pohranu. Nožna pedala za kontrolu. Težina: 116 kg Visina min. 49 cm / max. 79 cm Dimenzije 223 x 82 x h 68/88 cm.
 • Spa krevet PORTOFINO EVO
  LEMI815 EVO

  Multifunkcionalni krevet s električnom regulacijom. 3 motora za visinu, leđa i noge. Nožna pedala za kontrolu. Madrac ima ugrađen inovativan HBS sistem za dodatno oslobađanje od stresa. Odjeljak integriran u bazu za pohranu. Portofino je idealan za širok raspon tretmana, uključujući lice, tretmane za tijelo, masaže i spa tretmane. Podesivi dodaci za ruke i glavu s rupom za lice. Idealno rješenje za multi-room. Funkcija AUT: automatski povratak iz bilo kojeg položaja u nulti položaj (ravna i minimalna visina). 

  Maksimalna udobnost klijenta / terapeuta. 

  END funkcija: položaj "kraj tretmana"

  3 elektromotora za podešavanje visine, naslona i naslona za noge.

  Nožna pedala za kontrolu.

  Težina: 116 kg

   

  Dimenzije 202 x 74 x h 60/100 cm.

 • Spa krevet VERONA (CLASSIC)
  LEMI816

  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. Od kreveta do stolca.

  4 električna motora  podešavanja: visina, naslon, naslon za noge i nagib.

  DUALNO KORIŠTENJE: može se koristiti kao stolac ili kao krevet, idealan za širok raspon Spa tretmana, uključujući lice ,tijelo i masaže.

  Idealno rješenje za multi-room. 

  Funkcija AUT: automatski povratak iz bilo kojeg položaja u nulti položaj (ravna i minimalna visina). 

  END funkcija: položaj "kraj tretmana„

  Maksimalna udobnost klijenta / terapeuta. 

  Ručna slušalica  za kontrolu.

  Težina: 115 kg .

  Dimenzije 227 x 74 x h 58/97 cm.

  Boje: LBO i TR uz nadoplatu.

 • Spa krevet VERONA EVO
  LEMI816 EVO

  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 4 električna motora  podešavanja: visina, naslon, naslon za noge i nagib. Evo madrac (širina 74 cm, debljina 12 cm) s HBS-om (glava, leđa, sustav za oslobađanje ramena). Madrac ima ugrađen inovativan HBS sistem za dodatno oslobađanje od stresa. DUALNO KORIŠTENJE: može se koristiti kao stolac ili kao krevet, idealan za širok raspon Spa tretmana, uključujući i lice ,tijelo i masaže. Podesivi dodaci za ruke i glavu s rupom za lice. Idealno rješenje za multi-room. Funkcija AUT: automatski povratak iz bilo kojeg položaja u nulti položaj (ravna i minimalna visina). Maksimalna udobnost klijenta / terapeuta. END funkcija: položaj "kraj tretmana" Ručna slušalica  za kontrolu.  Težina: 115 kg.  Dimenzije 202 x 74 x h 58/97 cm.&nbsp Boje: LBO i TR uz nadoplatu.

 • Kozmetički krevet LEMI 4 (BEAUTY)
  LEMI851

  Multifunkcionalni kozmetički krevet. Idealan za: masaže, tretmane lica i tijela, depilaciju, tretmane estetskom opremom. 4 motora za podešavanje visine, leđa, nogu i nagiba kreveta. Ručno upravljanje. Standardna kontrola s 1 MEMORY funkcijom. AUT funkcija: automatski povratak u prvobitni položaj (stolica). SYNCHRO funkcija: sinkronizirano pomicanje naslona za leđa/nogice. Standardna verzija uključuje: 4 električna motora (visina, leđa, noge, podešavanje nagiba), upravljanje slušalicom i ravni madrac. Presvlake otporne na vatru, bez "Azo", antibakterijske i antifungalne presvlake. ABS kućište potpuno zatvoreno tako da nema električnih komponenti na zaslonu.

  Težina: 66 kg | Dimenzije: 190 × 62 × 63/90 cm

 • Kozmetički krevet NEXT (ESSENTIAL)
  LEMI855
  Kozmetički krevet i krevet za masažu. 1 motor za električno podešavanje visine. Ručno podešavanje leđa . Madrac ima rupu za lice. Nožna pedala za kontrolu. Kotačići za lakše pomicanje kreveta. Težina 70 kg. Dimenzije 187 x 74 x h 64/94 cm.
Page:
 1. 1
 2. 2