BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 35€ (263,71 kn)

Spa kreveti

19 proizvod(a)

 • Spa krevet BELLARIA (WATER) 3M
  LEMI1017

  BELLARIA je spa krevet dizajniran za vanjsku upotrebu i otporan na vremenske uvjete. Sadrži vodootporni madrac i bazu uz 3 elektromotora za podešavanje visine, naslona i nogu.

  •  3 motora (visina, leđa, noge)
  •  Vodootporni madrac s naslonom za glavu
  •  Komponente dizajnirane za otpornost na vanjske agense
  •  Čvrsta vodonepropusna baza potpuno zatvorena
  •  Sinkro funkcija (naslon za leđa/noge)
  •  Kontrola slušalica s funkcijom AUT i END
 • Spa krevet GEMYA CLASSIC
  LEMI131NEW
  Klasični stol za masažu karakteriziran jedinstvenim, profinjenim dizajnom i maksimalnom udobnošću. Višenamjenska upotreba za sve tretmane lica i tijela. Idealan za: masaže, tretmane lica i tijela, depilaciju, tretmane estetskom opremom. Gemya dolazi s ekskluzivnom zakrivljenom drvenom bazom s eliptičnim stupovima koji čine ovaj Lemi Spa krevet iznimno stabilnim i također idealnim za najenergičnije masaže. 3 električna motora za podešavanje visine, naslona za leđa i nogu. Madrac s naslonom za glavu u obliku potkove. Jedinstven i moderan dizajn baze sa zaobljenim drvetom i dvostrukim stupovima. Debljina i širina madraca se mogu prilagoditi na zahtjev. Vatrootporan, bez "Azo", antibakterijski, antifungalni premaz od tkanine za dodatnu zaštitu. Maksimalna udobnost za klijenta i terapeuta. Težina: 86 kg | Dimenzije: 222 × 74 × 67/92 cm
 • Spa krevet AEMOTIO BASIC (WATER)
  LEMI158
  Multifunkcionalni krevet za spa tretmane. Električno podešavanje svih programa. Vodeni madrac. Grijanje madraca. Kromoterapija. Parna kupelj. Jastuk za glavu. Dimenzija 232 x 100 x h 153 cm. Boje okvira: crna, bijela, zlatna.
 • Spa krevet GEMYA EVO
  LEMI179EVO
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 3 motora za visinu, leđa i noge. Nožna pedala za kontrolu. Madrac ima ugrađen inovativan HBS sistem za dodatno oslobađanje od stresa. Podesivi dodaci za ruke i glavu s rupom za lice. Debljina madraca 12 cm. Dimenzije 202 x 74 x h 65-85 cm. Boje LN I LB uz nadoplatu.
 • Spa krevet SERENEYA 1S (ESSENTIAL)
  LEMI187-1
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 1 motor za visinu. Madrac s produženim djelom za glavu, rupa za lice. Nožna pedala za kontrolu. 2 kotačića za lakše pomicanje kreveta. Težina 110 kg Dimenzije 182 x 74 x h 57/89 cm.
 • Spa krevet SERENEYA 2M (CLASSIC)
  LEMI187-2
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 2 motora za visinu i nagib madraca. Madrac s produženim djelom za glavu, rupa za lice. Nožna pedala za kontrolu. 2 kotačića za lakše pomicanje kreveta. Dimenzije 205 x 74 x h 57-90 cm.
 • Spa krevet SERENEYA 3M (CLASSIC)
  LEMI187-3
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 3 motora za visinu, leđa i noge.Idealno rješenje za multi-room. Idealan za širok raspon Spa tretmana, uključujući i lice ,tijelo i masaže. Madrac s produženim djelom za glavu, rupa za lice. Maksimalna udobnost klijenta / terapeuta. Nožna pedala za kontrolu. Dimenzije 205 x 74 x h 57-90 cm.
 • Spa krevet FLORENCE (EVO)
  LEMI372 MEM
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 3 motora za podešavanje visine, leđa i nogu. Nožna pedala. Madrac ima ugrađen inovativan HBS sistem za dodatno oslobađanje od stresa. Dodatni dio za ruke i rupa za lice. Debljina madraca 12 cm. Dimenzija 202 x 74 x h 60/100 cm. Dodatne opcije: madrac sa memorijskom pjenom...
 • Spa krevet AMANDA (CLASSIC)
  LEMI415 MEM
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 3 motora za visinu, leđa i noge. Nožna pedala za kontrolu. Produženi dio za glavu. Kabinet ispod madraca za držanje proizvoda, ručnika i sl. Dimenzije 223 x 82 x h 68/88 cm.
 • Spa krevet VERSUS (EVO)
  LEMI806
  Multifunkcionalni spa krevet za masažu s električnom regulacijom. 3 motora za visinu, leđa i noge. Nožna pedala za kontrolu. Madrac ima ugrađen inovativan HBS sistem za dodatno oslobađanje od stresa. Podesivi dodaci za ruke i glavu s rupom za lice. Debljina madraca 12 cm. Dimenzije 202 x 74 x h 65/85 cm. Težina: 116 kg
 • AMALFI (WATER)
  LEMI810

  Višenamjenski spa krevet koji je kombinacija stola za masažu i jedinice za pedikuru. Amalfi je cjelovita radna jedinica koja vam omogućuje da ponudite više tretmana bez potrebe da premještate svog gosta. Opremljen je s 3 električna motora za podešavanje visine, naslona za leđa i nogu. Madrac nudi vrhunsku udobnost i posebno je dizajniran s lako uklonjivim dijelom. Kada se izvadi, ima hidromasažni bazen koji je ugrađen u novodizajniranu elegantnu bazu stola i opremljen je našim sustavom za hidromasažu bez cijevi. Amalfi je najnovija inovacija koja transformira klasičnu stolicu za tretmane u potpuno višenamjenski dio opreme koji nudi ultimativno wellness iskustvo.

  •  3 motora (visina, naslon, sjedalo)
  •  madrac ekstra udobnosti s naslonom za glavu i odvojivi dio za pristup kadici za pedikuru
  •  baza od dva materijala u drvu i metalu
  •  ugradbena kada za pedikuru - Pipeless whirlpool
  •  kontrola nožne pedale s funkcijom memorije.
 • Spa krevet PORTOFINO (CLASSIC)
  LEMI815
  Portofino je idealan za širok raspon tretmana, uključujući lice, tretmane za tijelo, masaže i spa tretmane. Idealno rješenje za multi-room. 3 elektromotora za podešavanje visine, naslona i naslona za noge. Funkcija AUT: automatski povratak iz bilo kojeg položaja u nulti položaj (ravna i minimalna visina). END funkcija: položaj "kraj tretmana" Maksimalna udobnost klijenta / terapeuta. Odjeljak integriran u bazu za pohranu. Nožna pedala za kontrolu. Težina: 116 kg Visina min. 49 cm / max. 79 cm Dimenzije 223 x 82 x h 68/88 cm.
 • Spa krevet PORTOFINO EVO
  LEMI815 EVO

  Multifunkcionalni krevet s električnom regulacijom. 3 motora za visinu, leđa i noge. Nožna pedala za kontrolu. Madrac ima ugrađen inovativan HBS sistem za dodatno oslobađanje od stresa. Odjeljak integriran u bazu za pohranu. Portofino je idealan za širok raspon tretmana, uključujući lice, tretmane za tijelo, masaže i spa tretmane. Podesivi dodaci za ruke i glavu s rupom za lice. Idealno rješenje za multi-room. Funkcija AUT: automatski povratak iz bilo kojeg položaja u nulti položaj (ravna i minimalna visina). 

  Maksimalna udobnost klijenta / terapeuta. 

  END funkcija: položaj "kraj tretmana"

  3 elektromotora za podešavanje visine, naslona i naslona za noge.

  Nožna pedala za kontrolu.

  Težina: 116 kg

   

  Dimenzije 202 x 74 x h 60/100 cm.

 • Spa krevet VERONA (CLASSIC)
  LEMI816

  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. Od kreveta do stolca.

  4 električna motora  podešavanja: visina, naslon, naslon za noge i nagib.

  DUALNO KORIŠTENJE: može se koristiti kao stolac ili kao krevet, idealan za širok raspon Spa tretmana, uključujući lice ,tijelo i masaže.

  Idealno rješenje za multi-room. 

  Funkcija AUT: automatski povratak iz bilo kojeg položaja u nulti položaj (ravna i minimalna visina). 

  END funkcija: položaj "kraj tretmana„

  Maksimalna udobnost klijenta / terapeuta. 

  Ručna slušalica  za kontrolu.

  Težina: 115 kg .

  Dimenzije 227 x 74 x h 58/97 cm.

  Boje: LBO i TR uz nadoplatu.

 • Spa krevet VERONA EVO
  LEMI816 EVO

  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 4 električna motora  podešavanja: visina, naslon, naslon za noge i nagib. Evo madrac (širina 74 cm, debljina 12 cm) s HBS-om (glava, leđa, sustav za oslobađanje ramena). Madrac ima ugrađen inovativan HBS sistem za dodatno oslobađanje od stresa. DUALNO KORIŠTENJE: može se koristiti kao stolac ili kao krevet, idealan za širok raspon Spa tretmana, uključujući i lice ,tijelo i masaže. Podesivi dodaci za ruke i glavu s rupom za lice. Idealno rješenje za multi-room. Funkcija AUT: automatski povratak iz bilo kojeg položaja u nulti položaj (ravna i minimalna visina). Maksimalna udobnost klijenta / terapeuta. END funkcija: položaj "kraj tretmana" Ručna slušalica  za kontrolu.  Težina: 115 kg.  Dimenzije 202 x 74 x h 58/97 cm.&nbsp Boje: LBO i TR uz nadoplatu.

 • Spa krevet SPA DREAM QUARTZ PACK
  LEMI853
  Spa krevet sa kvarcnim pijeskom. 1 motor za podešavanje visine. Kromoterapija (terapija bojom). Grijanje kvarcnog pijeska. Jastučić za glavu. POČETNA CIJENA
 • Spa krevet VERSUS 1M (ESSENTIAL)
  LEMI861
  Multifunkcionalni krevet za masažu. 1 motor za podešavanje visine. Nagib za leđa se ručno podešava. Madrac s rupom za lice. Dimenzije 202 x 74 x h 60-90 cm.
 • Spa krevet BELLAGIO (CLASSIC)
  LEMI862
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 3 motora za visinu, leđa i noge. Nožna pedala za kontrolu. Idealno rješenje za multi-room. Idealan za širok raspon tretmana, uključujući lice, tretmane za tijelo, masaže. Funkcija AUT: automatski povratak iz bilo kojeg položaja u nulti položaj (ravna i minimalna visina). END funkcija: položaj "kraj tretmana„ Maksimalna udobnost klijenta / terapeuta. Dimenzije 223 x 82 x h 68/88 cm. Težina: 116 kg
 • Spa krevet BELLAGIO 1 M (ESSENTIAL)
  LEMI916
  Multifunkcionalni krevet za masažu s električnom regulacijom. 1 električni motor za podešavanje visine. Nožna pedala za kontrolu. Plinska opruga za podešavanje naslona. Vatrootporan, antibakterijski i antigljivični, pokrivač madraca. Madrac s 2 dijela s potpornim naslonom za glavu. Idealno rješenje za multi-room. Idealan za širok raspon tretmana, uključujući lice, tretmane za tijelo, masaže. Maksimalna udobnost klijenta / terapeuta. Dimenzije 210 x 74 x 89 visina cm Težina: 80 kg