BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 35€ (263,71 kn)

Čišćenje lica

8 proizvod(a)

Essential - Inovacija u čišćenju kože lica

Drugačija vrsta proizvoda za čišćenje kože: površinski i dubinski. 

Za nježnije čišćenje kože, formule su obogaćene uljnom bazom i ekstra hidratantnim sastojcima.

 • Skin regimen duo cleanser, 280 ml
  CZ20338
  Čistač i tonik u jednom proizvodu ostavlja na koži neopipljiv zaštitni film koji remineralizira kožu. Formula za zrelu kožu koja se također može preporučiti i za mladu kožu koja je oslabljena od vanjskih i unutarnjih utjecaja.
 • Active Pureness Cleansing Gel, 500 ml
  CZ20604
  Gel za čišćenje lica. Formula za regulaciju sebuma i nježan piling. Unisex. SLES FREE (bez sodium laureth sulphate) 3% glukonolaktona Za svaki dan i svako godišnje doba. 94% prirodnih sastojaka Bez parabena, bez mirisa, bez umjetnih bojila, bez mineralnih ulja, bez životinjskih derivata. Nije testirano na životinjama. Sva pakiranja imaju reciklažne sastojke, a 100% papira dolazi iz obnovljivih izvora.
 • Sacred Nature Cleansing Balm, 220 ml
  CZ20609

  Luksuzni balzam  za čišćenje lica i očiju

  • Buriti ulje
  • Bez dodanog mirisa.
  • Oftalmološki testirano.

  ORGANSKI CERTIFICIRANA KOZMETIKA

  • 100% sastojci prirodnog podrijetla
  • 26,1% od ukupnog broja sastojaka dolazi iz organskog uzgoja.
 • Sacred Nature Distilled Flower Toner, 100 ml
  CZ20611
  Umirujući koncentrat s destiliranim cvjetnim vodama za lice i oči. Bez dodanog mirisa. Oftalmološki testirano. ORGANSKI CERTIFICIRANA KOZMETIKA: 99,9% sastojaka prirodnog podrijetla 19% ukupnih sastojaka dolazi iz organskog uzgoja
 • Essential Cleansing Milk, 500 ml
  CZ20658
  Kremasto mlijeko za čišćenje lica koje ne isušuje kožu. Učinkovito uklanja sve nečistoće i makeup. Uljna baza. Za svaki dan, svako godišnje doba. Za sve tipove kože. 92% PRIRODNIH SASTOJAKA Bez parabena, bez mirisa, bez umjetnih bojila, bez mineralnih ulja, bez životinjskih derivata. Nije testirano na životinjama. Sva pakiranja imaju reciklažne sastojke, a 100% papira dolazi iz obnovljivih izvora.
 • Remedy Cream To Oil Cleanser, 400 ml
  CZ20668
  Zahvaljujući teksturi koja se transformira savršeno uklanja nečistoće bez oštećivanja kože koja je mekana, nahranjena i hidratizirana. Bez mirisa Bez abrazivnih čestica Čisti kožu Sadrži Marula ulje 97% prirodni sastojci Bez parabena, bez mirisa, bez umjetnih bojila, bez mineralnih ulja, bez životinjskih derivata. Nije testirano na životinjama. Sva pakiranja imaju reciklažne sastojke, a 100% papira dolazi iz obnovljivih izvora.
 • Remedy Toner, 500 ml
  CZ20669
  Tonik bez alkohola. Osvježava, balansira i umiruje kožu koja je iritirana i upaljena. S prirodnim probioticima i Peruanskim noćurkom. 98% PRIRODNI SASTOJCI Dermatološki testirano na osjetljivoj koži. Bez parabena, bez mirisa, bez umjetnih bojila, bez mineralnih ulja, bez životinjskih derivata. Nije testirano na životinjama. Sva pakiranja imaju reciklažne sastojke, a 100% papira dolazi iz obnovljivih izvora.
 • /skin regimen/ Cleansing Cream, 250 ml
  CZ20726
  Krema za čiščenje / čistač lica protiv zagađenja. Nježna pjenušava krema. Štiti kožu od posljedica zagađenja . Učinkovito uklanja šminku, SPF, prašinu, dim cigarete i ostatke koji se talože na koži tijekom dana. Uz prirodnu aromu koja uravnotežuje i obnavlja um i tijelo. Idealno za gradske stanovnike, uvijek u pokretu. 89.5% prorodni sastojci. Bez sintetičkih mirisa, bez silikona.