BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 35€ (263,71 kn)

O ČUPKU / OPŠIRNIJE

16 proizvod(a)

 

Linija proizvoda za depilaciju Čupko već je dugi niz godina sinonim kvalitetne i sigurne depilacije, a osim toga je i jedini domaći proizvod te vrste.
Linija Čupko cjelokupni je odgovor na potrebu svake žene modernog doba. Dlačice na licu, rukama i nogama problem su gotovo svake žene.

Korištenjem raznih nekvalitetnih depilatora, dlaka je uklonjena samo s površine, ali ne iz samog korijena te postaje čvršća i oštrija. Čupko ima dugotrajan učinak na otklanjanje dlačica. Nakon korištenja, dlačice rastu sporije i rjeđe te postaju tanje.
 
PREDNOSTI ČUPKO PROIZVODA

- dugotrajan učinak
- niže cijene u odnosu na konkurenciju
- ambalaža visoke kvalitete

Čupko ima dvije linije proizvoda: linija CLASSIC za sve tipove kože i linija SENSITIVE za osjetljivu kožu.

 • Čupko uljna maramica nakon depilacije, 1 kom
  BK03
  Uljna maramica koja uklanja ostataak voska s kože nakon depilacije.
  0,27 € (2,03 kn)
 • Čupko vosak za hladnu depilaciju, 270 g
  BK04
  Proizvod je u potpunosti prirodan, te je topiv u vodi pri toplom korištenju. Može se koristiti za sve dijelove tijela, te omogućava jednostavnu dubinsku depilaciju. Sadrži: 270 g voska za depiliranje 10 traka za depiliranje 2 vrećice aloe vera gel špatula za nanošenje voska
  4,11 € (30,97 kn)
 • Čupko vosak za toplu depilaciju, 100 g
  BK05
  Vosak namijenjen za skidanje dlačica sa svih dijelova tijela. Zahvaljujući ovom vosku možemo ukloniti i najkraće dlačice sa površine kože. Sadrži: 100 g voska za depiliranje 1 vrećica aloe vera gel špatula za nanošenje
  4,38 € (33,00 kn)
 • Čupko grijač za patronu mono, 1 kom
  BK06
  Električni grijač za Čupko patronu. Patronu umetnite u grijač dok vosak ne postane polutekuć te bude spreman za uklanjanje dlačica na rukama, nogama, pazušnom i bikini području.
  21,24 € (160,03 kn)
 • Čupko set za depilaciju tijela, 16 kom
  BK71
  Depilacijske trake za sve tipove kože omogućuju potpuno i dugotrajno odstranjivanje neželjenih dlačica na brz i praktičan način. Sadrži: 16 traka (8 duplih) 2 male uljne vrećice 2 vrećice aloe vera gel
  4,25 € (32,02 kn)
 • Čupko set za depilaciju lica, 16 kom
  BK72
  Učinkovit način uklanjanja dlačica na području lica. Dovoljno je traku zagrijati među dlanovima otprilike 30 sekundi te je spremna za upotrebu. Sadrži: 16 traka (8 duplih) 2 male uljne vrećice 2 vrećice aloe vera gel
  3,45 € (25,99 kn)
 • Čupko krema za depilaciju za osjetljivu kožu, 125 ml
  BK73N

  „ NOVA FORMULA“

  Krema za depilaciju na bazi čistog shea maslaca, ulja pamuka i ekstrakta cvijeta lotusa omogućava uklanjanje dlačica na nogama, rukama, pazušnom djelu, preponama, iznad usnica i bradi.

  Pogodna je za osjetljivu kožu, dermatološki je ispitana, ugodne teksture i mirisa.

  Nakon upotrebe koža je meka i nahranjena.

  2,79 € (21,02 kn)
 • Čupko krema za izbjeljivanje dlačica, 50+50 ml
  BK74N
  Posebna krema za izbjeljivanje dlačica koja brzo izbjeljuje i čini nevidljivima sve suvišne dlačice na licu, rukama i nogama. Sadrži: Čupko krema 1 za izbjeljivanje BAZA Čupko krema 2 za izbjeljivanje AKTIVATOR 1 posudica za miješanje 1 špatula za nanošenje Krema je pogodna za osjetljivu kožu. Na bazi slatkog ulja badema sa ekstraktom kamilice. Ugodne teksture, brzo i lagano se nanosi. Nakon upotrebe koža je mekana i nahranjena. Rezultati na tijelu vidljivi su već nakon 7 min, a na licu nakon 5 min. Dermatološki je ispitana.
  5,44 € (40,99 kn)
 • Čupko Delicate krema za depilaciju bikini zone i pazuha 100 ml
  BK75N

  Čupko Delicate krema za depilaciju bikini zone i pazuha.

  Čupko krema za depilaciju na bazi čistog Shea maslaca, ulja šipka i ekstrakta šumskog voća omogućava uklanjanje dlačica na području bikini zone i pazuha. Pogodna je za sve tipove kože, dermatološki je ispitana, ugodne teksture i mirisa. Nakon upotrebe koža je meka i hidratizirana.

  3,30 € (24,86 kn)
 • Čupko depilacijske trake bez voska, 22 kom
  BK77
  Depilacijske trake bez voska omogućavaju potpuno i dugotrajno odstranjivanje neželjnih dlačica na brz i praktičan način. Sadrži: 20 traka bez voska
  1,86 € (14,01 kn)
 • Čupko set za depilaciju tijela za osjetljivu kožu, 16 kom
  BK80
  Depilacijske trake na bazi titanium dioxida omogućavaju potpuno i dugotrajno odstranjivanje neželjenih dlačica osjetljive kože na brz i praktičan način. Sadrži: 16 traka (8 duplih) 2 male uljne vrećice 2 vrećice aloe vera gel
  5,04 € (37,97 kn)
 • Čupko set za depilaciju lica za osjetljivu kožu, 16 kom
  BK81
  Učinkovit način uklanjanja dlačica na području lica na bazi titanium dioxida za osjetljivu kožu. Dovoljno je traku zagrijati među dlanovima otprilike 30 sekundi te je spremna za upotrebu. Sadrži: 16 traka (8 duplih) 2 male uljne vrećice 2 vrećice aloe vera gel
  3,58 € (26,97 kn)
 • Čupko Delicate set za depilaciju bikini zone i pazuha
  BK82N

  Čupko Delicate trake za depilaciju bikini zone i pazuha

  Set sadrži: 16 traka za depilaciju, 2 uljne maramice i 2 vrećice Aloe vera gela

  Čupko Delicate trake za depilaciju bikini zone i pazuha pouzdano su rješenje za uklanjanje svih neželjenih dlačica. Jedinstvena kombinacija sastojaka pruža vam temeljito i ugodno depiliranje. Nježna formula ne iritira kožu, već ublažuje podražaje za vrijeme depilacije. Trake za depilaciju bikini zone i pazuha nije pametno koristiti na nadraženoj koži sklonoj iritacijama. Tražite li odličan proizvod za brzu, temeljitu i ugodnu depilaciju.

  Čupko Delicate trake za depilaciju bikini zone i pazuha su pametan izbor.

  3,95 € (29,76 kn)
 • Čupko patrona za depilaciju, 100 ml
  BK86
  Anatomski oblikovana patrona s depilacijskim voskom namijenjena za uklanjanje dlačica na rukama, nogama, pazušnom i bikini području.
  2,92 € (22,00 kn)
 • Čupko patrona za depilaciju 100 ml Sensitive
  BK89
  Anatomski oblikovana patrona s depilacijskim voskom za osjetljivu kožu namijenjena za uklanjanje dlačica na rukama, nogama, pazušnom i bikini području.
  3,05 € (22,98 kn)
 • Čupko 4u1 balzam nakon depilacije 150 ml - VEGAN
  BK99

  Čupko 4u1 balzam nakon depilacije umiruje i hidratizira kožu, koži daje sjaj i usporava rast dlačica. Brzo se upija te ostavlja ugodan osjećaj na koži nakon depilacije. Čupko 4u1 balzam nakon depilacije nakon upotrebe umiruje kožu, hrani je i ostavlja ju mekom, sjajnom i hidratantnom. Čupko balzam je idealan proizvod za njegu kože nakon depilacije.

  • usporava rast dlačica
  • umiruje i hidratizira kožu
  • meka i sjajna koža
  • brzo upijanje
  4,65 € (35,04 kn)