BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 35€ (263,71 kn)

O BRANDU / OPŠIRNIJE

1 proizvod(a)

Samosvijest i samopouzdanje – glavne su značajke Maria Galland Paris filozofije otkako je osnovana, prije više od pet desetljeća.

Maria Galland Paris je internacionalna kozmetika i spa brand čiji je uspjeh zasnovan na tri načela: kvaliteta proizvoda, kvaliteta tretmana i osobne konzultacije s klijentima. Ono što brandu daje Premium status u samom svjetskom vrhu kozmetike je najviša kvaliteta, inovacije u kozmetici i visok koeficijent individualnih tretmana. Široka ponuda proizvoda uključuje proizvode za lice i tijelo, dermokozmetiku, proizvode za zaštitu od sunca, dekorativnu kozmetiku te proizvode za muškarce.
Maria Galland prodaje proizvode kroz beauty salone, spa centre...

Maria Galland metoda: 'Ljepota ima svoj identitet.' Jedinstvena. Zahtjevna. Dragocjena. Poput 'mozaika sastavljenog od najrazličitijih potreba' – to je naša koža.

U ranim 60-tim 'velika dama' Maria Galland spoznala je da osobni magnetizam nastaje iz individualne njege 'skrojene točno po mjeri'.
Koncept tj. metoda Maria Galland bazira se na analizi kože i individualnom tretmanu za svaki, pojedini dio lica kojem se posebno posvećuje.
Uz asortiman preko 200 proizvoda i više od 35 tretmana za lice i tijelo, uključujući i specijalan tretman za muškarce – brand Maria Galland ispunjava svačije očekivanje.

Međutim, Maria Galland ide i korak dalje: osim same njege kože, mnogo pažnje posvećuje se holističkom konceptu svakog pojedinca.
Tako je stvoren moto branda: 'Oui, c’est moi!'

Sve je počelo 1963. godine kada se kozmetičarka Maria Galland dosjetila načina kako zamrznuti godine putem otiska.Njezino pravo ime je bilo Colette Pierrt, a njene znanstvene studije pomogle su joj postati istraživač u estetici i pronaći njegu za neumoljive tragove na licu nastale zbog starosti. Miješala je mineralne praškove i načinila masku koju je nanosila na lica svojih klijentica. Otkrila je da je koža upila sve različite kreme ispod maske i u većini slučajeva primjećen je izuzetan učinak maske u oblikovanju i liftingu kože. Maska za modeliranje bila je rođena.

U njezinoj rezidenciji u Parizu, ova talentirana Francuskinja je otvorila savjetovalište za njegu i ljepotu u kojoj je nudila prilagođenu uslugu izrađenu po mjeri svakog klijenta individualno.

Uz pomoć jednog od najpoznatijeg biologa razvila je prvu formulu za zrelu kožu, kremu 5 u čast njezine prijateljice Coco Chanel.

Zatim je napravila kremu 5B koja je uspješno testirana na opeklinama i postigla velik uspjeh.

NJEZINE AMBICIJE

Razviti kozmetičke proizvode s visoko aktivnim sastojcima.

NJEZIN PONOS

Neke od krema ulistane su u medicinski rječnik VIDAL tzv. bibliju medicine.

NJEZINA FILOZOFIJA

Počevši od perfekcionističkih profesionalnih načela, Maria Galland izjavljuje; "u stvarnosti ne postoji tip kože, svaka koža je jedinstvena, ljepotu treba promatrati u cjelini. Njega zahtjeva individualni pristup".

 

EKSKLUZIVAN KNOW-HOW / TEHNIČKE MOGUĆNOSTI

Maria Galland ima svoj laboratorij u farmaceutskom i medicinskom okruženju koji dopušta proizvodnju tek nakon odobrenja farmaceutskih normi. Tim farmaceuta, kemičara i dermatologa radi u tom laboratoriju kako bi na tržište izbacili najbolji proizvod. Preparati s imenom Maria Galland nalaze se u samom vrhu ljestvice preparata korištenih u institutima za ljepotu širom svijeta. Zaštitni znak Maria Galland distribuira se u 40 zemalja te preko 10 000 beauty salona. Prodajna mjesta (90% u Institutima za ljepotu i 10% u parfumerijama) pokazatelji su ugleda zaštitnog znaka. Preparati i metoda Maria Galland primjenjuju se u najvećim europskim i svjetskim centrima ljepote.

  • 260 Hydra’Global Cream, 50 ml
    MG002453
    Maria Galland 260 Hydra’Global cream: krema - 24h hidratizira & hrani Optimalno non-stop hidratizira i potiče energiju kože da zadrži svoju mladost. Koža je nahranjena i idealno zaštićena,energizirana, revitalizirana i hidratizirana. Koža je zaglađena, smirena i podatna. Nanesite na lice, vrat i dekolte ujutro i/ili navečer poslije 240 HydraGlobal Seruma.
    73,20 € (551,53 kn)