Veleprodaja: Lemi

Od 1989. LEMI proizvodi višenamjenske krevete, fotelje i namještaj za tretmane, za Beauty & Spa sektor.

LEMI je ključni igrač na međunarodnom tržištu i zahvaljujući kontinuiranom istraživanju, razvoju i inovacijama nastavljaju rasti i postavljaju nove paradigme. Izniman dizajn, istraživanje, tehnologija, kvaliteta, funkcionalnost, izrada i pedantna završna obrada prirodno se spajaju u svim LEMI proizvodima kako bi vam donijeli njihov nepogrešiv stil sa svakim komadom koji je autentično 100% proizveden u Italiji.

LEMI je cijenjen u cijelom svijetu zbog svojih visokokvalitetnih proizvoda, kojima osvaja profinjenu klijentelu koja cijeni pravi talijanski stil.

Marka LEMI trenutno se može pronaći u preko 100 zemalja diljem svijeta, tvrtka je u potpunosti sposobna zadovoljiti potrebe globalnih tržišta, posebno zahvaljujući svojoj urođenoj sposobnosti da predvidi potrebe industrije. LEMI je poznat po svojim vrhunskim i tehnološki naprednim proizvodima s nepogrešivim talijanskim stilom.

Učestalost oštećenja Lemi proizvoda manja je od 1%! Ovo je potvrda trajnog proizvoda.

Svi LEMI proizvodi nude širok raspon mogućnosti prilagođavanja. Zapravo, tvrtka nudi širok izbor boja, materijala, završnih obrada, metala i proizvoda od drva kako bi svaki model bio jedinstven. Sve tapecirane modele ručno dorađuje LEMI-jev odjel za presvlake, gdje visokokvalificirani i iskusni tapetari neprestano teže savršenstvu, stvarajući izvanredne efekte. 

LEMI nudi inovativnu i individualno / prilagođenu opremu i rješenja, kombinirajući izvrsnost i certificiranu kvalitetu s maksimalnim servisnim garancijama. Odabir raznih boja za madrac kao i boje postolja.

Za svaki krevet možete dodatne opcije:
- grijanje madraca
- držač role za krevet
- kromoterapija
- memory pjena za madrac
- zaštitna presvlaka za krevet
- kotačići za lakše pomicanje kreveta
- bluetooth sound system
- veće širine madraca (82 cm i 90 cm)
- logo Vaše tvrtke koji se integrira na krevet
- lupa koja se može pričvrstiti za krevet

 

Prati Lemi na

O BRANDU

Besplatna dostava

Ostvarite besplatnu dostavu za sve vaše narudžbe iznad 35€.

Povrat i zamjena

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom, nudimo vam jednostavan proces povrata ili zamjene.
Bez obzira na razlog, povrat ili zamjena vaše robe može se obaviti brzo, uz potpunu podršku našeg tima za korisničku službu.

Plaćanje na rate bez kamata

Omogućujemo vam fleksibilnost plaćanja na rate, bez skrivenih kamata, za lakše upravljanje financijama.
Iskoristite mogućnost kupovine sada i plaćanja kasnije.

Nemojte propustiti najbolje ponude

Iskoristite popust na sljedeću narudžbu u iznosu od 10% kada se prijavite na naš newsletter. Obećajemo da nećemo spammati - šaljemo samo bitne i korisne informacije