Veleprodaja: QMS

Razvijen od strane medicinskih stručnjaka za profesionalce, QMS Medicosmetics se ističe kao brend koji nije namijenjen samo konvencionalnoj njezi kože, već je usmjeren na rješavanje uzroka starenja kože, a ne samo simptoma.

Ono što QMS Medicosmetics razlikuje je fokus na sastojcima protiv starenja - kolagenu i hijaluronskoj kiselini, koji su identični koži. Ovi aktivni sastojci se prirodno proizvode u ljudskom tijelu, ali s godinama njihova proizvodnja opada, što dovodi do nedostatka obnove kože. No, naša koža prihvaća ove prirodne aktivne tvari iznimno dobro i pomaže joj da ponovno postane neovisna po principu "pomoć za samopomoć".

Klinički testirana QMS formulacija omogućuje moćne aktivne sastojke da prodiru u kožu, hidratiziraju je i aktiviraju njezin metabolizam. Time se optimalno apsorbiraju dodatne tvari za njegu kože, stabilizira se zaštitna barijera kože i zaglađuje njezina površina. Već od 1994. godine usavršavaju ovaj princip kao pioniri kolagena, koristeći njihovo iznimno kliničko i praktično iskustvo iz prve ruke kako bi osigurali najbolje rezultate.

Ne prepuštaju slučaju primjenu njihovih proizvoda, jer su svjesni da se koža brzo mijenja. Zato nude individualno prilagođene rutine njege koje omogućuju koži da kontinuirano održava svoje performanse. Pažljivo su osmislili rutine njege kako bi vaša svakodnevna rutina postala ugodno i opuštajuće wellness iskustvo koje će vidljivo optimizirati vaš izgled, a možete ga obavljati u bilo koje vrijeme.

Njega kože dostupna je kod njih izravno ili putem najboljih wellnessa i instituta za ljepotu u svijetu. To im omogućuje da pruže profesionalnu podršku svojim korisnicima, redovito provjeravaju stanje njihove kože tijekom dubinskih konzultacija i osiguravaju da koriste prave proizvode u pravo vrijeme.

Zašto odabrati QMS:
- Specijalist za kolagen s kliničkim korijenima, koji daje rezultate od 1994. godine
- Rješava uzroke problema s njegom kože, ne samo simptome
- Koristi najučinkovitije sastojke protiv starenja s optimalno doziranim kolagenom i hijaluronskom kiselinom identičnom koži
- Predstavlja vrlo učinkovite, ugodne rutine njege kože koje štede resurse
- Nudi stalnu podršku mnogih vrhunskih svjetskih stručnjaka za ljepotu
- Razvoj i proizvodnja od početka do kraja u Njemačkoj

QMS koncept tretmana uključuje četiri faze koje vode do održavanja idealnog stanja kože: popravak, rebalansiranje, izgradnju i završetak - tretmana finih bora i pigmentacijskih mrlja. Stručni tim posvećuje se vođenju korisnika kroz sve korake i pružanju podrške za postizanje željenih rezultata.

Uz QMS Medicosmetics, možete biti sigurni da ste odabrali visokokvalitetnu njegu kože koja je razvijena s najnovijim znanstvenim istraživanjima i tehnologijama. QMS proizvodi su sigurni za upotrebu i pružaju dugoročne rezultate.

Prati QMS na

O BRANDU

Besplatna dostava

Ostvarite besplatnu dostavu za sve vaše narudžbe iznad 35€.

Povrat i zamjena

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom, nudimo vam jednostavan proces povrata ili zamjene.
Bez obzira na razlog, povrat ili zamjena vaše robe može se obaviti brzo, uz potpunu podršku našeg tima za korisničku službu.

Plaćanje na rate bez kamata

Omogućujemo vam fleksibilnost plaćanja na rate, bez skrivenih kamata, za lakše upravljanje financijama.
Iskoristite mogućnost kupovine sada i plaćanja kasnije.

Nemojte propustiti najbolje ponude

Iskoristite popust na sljedeću narudžbu u iznosu od 10% kada se prijavite na naš newsletter. Obećajemo da nećemo spammati - šaljemo samo bitne i korisne informacije