BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 200KN!

Njega tijela

9 proizvod(a)

[ comfort zone ] želi educirati terapeute da je svaka osoba jedinstvena te zaslužuje najbolju njegu i pažnju.

Tretmani za tijelo

Bendaggio Aromaterapico (Aromatherapy Wrap)
Intenzivan tretman baziran na esencijalnim uljima koji djeluje protiv celulita i nesavršenosti uzrokovanih slabom cirkulacijom i nakupljanjem tekućine. Trenutan osjećaj lakoće u nogama je rezultat ovog tretmana. Ne sadrži jod. Prikladno za sve tipove celulita, savršen odabir za početak borbe protiv celulita.

Tretman Cataplasma Termogenico (Thermogenic Attack)
Snažan tretman za tvrdokoran i otporan celulit. Pomaže u smanjivanju celulita, poboljšava mikrocirkulaciju, a zahvaljujući stimuliranju lipolize dolazi do remodeliranja siluete.

Machera alle Alghe (Algae Peel Off)
Tretman baziran na morskim algama i alginatima. Stimulira lipolizu, remineralizira, hidratizira tkivo te ostavlja kožu remodeliranom i toniranom.

Machera Elasticizzante (Firming Mask)
Intenzivan tretman baziran na esencijalnim uljima koji djeluje protiv celulita i nesavršenosti uzrokovanih slabom cirkulacijom i nakupljanjem tekućine. Trenutan osjećaj lakoće u nogama rezultat je ovog tretmana, Ne sadrži jod.

Fango termale Bagni Di Pisa (Bagni di Pisa Mud)
Intenzivan tretman s termalnim blatom iz Bagni di Pisa, ima detoksificirajući i anti-celulitni učinak. Blend esencijalnih ulja potiče pročišćavanje tkiva, a najveću ulogu u lipolitičkoj aktivnosti imaju alge fukus i laminaria

Fango termale Grotta Giusti (Grotta Giusti Mud)
Zagrijava mišiće, remineralizira i pročišćava. Blatna maska koja dubinski čisti tijelo, zagrijava i opušta mišiće. Stimulira protok energije i relaksira te pruža osjećaj ugode i vraća vitalnost.

Body Active Wood Roller Massage  
Intenzivan tretman za obnovu, remodeliranje i učvršćivanje tijela. Inovativna maska za tijelo na bazi žute gline i ekstrakta planktona povećava svoju učinkovitost zahvaljujući kombinaciji WOOD ROLLERA MASSAGE i specijalne tehnike masaže Tui-Na. Idealna je za kombinaciju uz vježbanje ili uz [ comfort zone ] Body Strategist anticelulitne tretmane kao i tretmane za tonifikaciju.

[ comfort zone ] 2011 VOGUE INDIA BEAUTY AWARDS za najbolju anticelulitnu liniju Body Strategist

[ comfort zone ] 2015 ALLURE – Best of Beauty Award Body Strategist Cream – Russia - Best Anticellulite Cream

D-age - Tretman protiv starenja i za učvršćenje kože 
Inovativan tretman koji dubinski obnavlja elastičnost kože i njenu čvrstoću. Aktivni sastojci smanjuju posljedice biološkog starenja, utjecaj slobodnih radikala i zagađenja na kožu. Upotreba termo deke nudi bolju apsorpciju proizvoda, a samim time i veću učinkovitost tretmana.

 

 • Body strategist grotta giusti mud, 2000 gr
  CZ20409
  Kremasto blato pH 5.5-6.5, sadrži termalnu vodu, za revitalizaciju i remineralizaciju, na bazi 83% prirodnih sastojaka, bez parabena, mineralnih ulja i silikona. Termalna voda iz Grotta Giusti Spa (sadrži bikarbonat, sulfate, klorid, magnezij, kalcij) djeluje protuupalno. Lithothamnium sadrži 32 oligoelementa, remineralizira, eksfoalira i lagano detoksificira. Za toniranu, kompaktnu i blistavu kožu. Umanjuje bol i napetost u mišićima. Idealno za svakoga tko ima bolove u mišićima, za spa tretmane s toplim blatom, savršen obnavljajući tretman nakon stresnog perioda i umora. Mogu koristiti trudnice, ali samo hladno blato (ne zagrijavati!).
 • Body strategist gel, 400 ml
  CZ20447
  Osvježavajući krem-gel, pH 5-6, koristi se za noge, idealno kod otečenih nogu i za poboljšanje cirkulacije, štiti vene i jača ih, na bazi 89% prirodnih sastojaka, bez parabena, mineralnih ulja i silikona. Sadrži hesperidin, ekstrakt iz citrusnog voća koji štiti vene i smanjuje edeme, escin koji drenira i jača kapilare, mentol laktat (bezalkoholni) s trenutnim učinkom hlađenja i osvježenja. Jača kapilare, poboljšava cirkulaciju, jača vene. Izbjegavati dodir s ranama i oštećenom kožom. Idealno za poslije sportskih aktivnosti, ublažava umor, lako se razmazuje i upija, može se nanijeti na druge proizvode.
 • Body strategist warm booster, 400 ml NOVO
  CZ20568
  Kremasta termalna maska pH 5.5-6. za bolju optimalnu apsorpciju, kao i lipo-litičko djelovanje mikroalgi kao i svih naknadnih proizvoda koji slijede, na bazi 98% prirodnih sastojaka, bez parabena, mineralnih ulja i silikona. Maska razvija toplinu i potiče mikrocirkulaciju u samo nekoliko minuta stvarajući poticaj kože na aktivne sastojke. Termičko djelovanje može varirati u intenzitetu što ovisi o stanju osobe, bez neželjenih učinaka kao što su iritacija ili svrbež.
  493,75 kn
 • Body Strategist Peeling (activator), 500 ml
  CZ20625
  Aktivirajući gel pH 3.8-4.5 koji sadrži glikoličnu (7%) i laktičnu (9%) kiselinu. Kemijski piling koji pomaže koži da se regenerira te pojačava djelovanje proizvoda nanešenih nakon njega. Preporuča se za suhu i beživotnu kožu. Koristiti kada slijede proizvodi koji se ne ispiru.
 • Body Strategist D-age Body Cream, 500 ml
  CZ20627
  Antioksidativna krema za masažu tijela, pH 5-6, na bazi 81% prirodnih sastojaka, bez parabena, mineralnih ulja i silikona. Sadrži organsko tamanu ulje (1%) koje renovira, ima anti-age i obnavljajuće djelovanje, bosveličnu kiselinu za bolju elastičnost kože i ekstrakt oraha koji ima antioksidativnu zaštitu. Krema koja hrani kožu, hidratizira ju, povećava njenu elastičnost, ima antioksidativan učinak, bogata polisaharidima. Štiti od vanjskog zagađenja, obnavlja kožu od sunčevog oštećenja, za istrošenu kožu kojoj treba obnova.
 • Body Strategist Massage Cream (refiner), 500 ml
  CZ20628
  Masažna krema pH 5.5-6.5 na bazi 90% prirodnih sastojaka, bez parabena, mineralnih ulja i silikona. Sadrži čisti kofein i karnitin koji smanjuju masne nakupine i escin koji djeluje protuupalno, štiti vene te stimulira mikrocirkulaciju. Iako ne sadrži silikon, tekstura je savršena za masažu. Zbog kofeina ne smije se koristiti kod trudnica.
 • Body Strategist MASSAGE OIL, 950 ml
  CZ20630
  Masažno ulje za drenažu, na bazi 99% prirodnih sastojaka, bez parabena, mineralnih ulja i silikona. Esencijalna ulja limuna, naranče i peperminta dreniraju i smanjuju izgled narančine kore. Ekstrakt bršljana poboljšava mikrocirkulaciju i smanjuje otečenost, dok ulje badema i jojobe dubinski njeguje kožu. Iako ne sadrži silikon, tekstura je savršena za masažu. Optimalna apsorpcija, bez masnih ostataka.
 • Body Strategist Tone Shot, 20 x 10ML (toniranje) - NOVO
  CZ20696

  TONIRANJE AMPULA – KONCENTRAT ZA TONIRANJE I UČVRŠĆAVANJE.

  • Toniranje i učvršćivanje
  • Djeluje u sinergiji sa treatmanima za tijelo i uređajima
  • Bez mirisa

  Formulirano sa: HESPERIDIN i BOTANIČKI EKSTRAKT.

  DERMATOLOŠKI TESTIRANO.

  98,7% prirodno-podrijetlo sastojaka.

  Komplet - 20 bočica s lomilicom oštrice i aplikatorom.

 • Body Strategist Caffeine Shot, 20 x 10ML (celulit) - NOVO
  cz20697

  KOFEIN AMPULA – KONCENTRAT ZA MRŠAVLJENJE I REMODELIRANJE

  • Mršavljenje i remodeliranje
  • Djeluje u sinergiji sa treatmanima za tijelo i uređajima
  • Bez mirisa

  Formulirano sa: STABILIZIRANIM KOFEINOM, EKSTRAKTOM IZ VOĆA ZMAJEVO OKO i HESPERIDINOM.

  DERMATOLOŠKI TESTIRANO.

  95,9% prirodno-podrijetlo sastojaka.

  Komplet - 20 bočica s lomilicom oštrice i aplikatorom.