BESPLATNA DOSTAVA NA IZNOSE IZNAD 35€ (263,71 kn)

TRETMANI

7 proizvod(a)

Kozmetički tretmani su srž naše filozofije. Zahvaljujući uvježbanim rukama vaše kozmetičarke, vaša mladost je stimulirana, a energija vaše kože uravnotežena.

MOĆ DODIRA

Stručne ruke iskusnih kozmetičara stimuliraju aktivnost kože i stvaraju snažan lifting efekt tehnikama modeliranja koje se temelje na najsuvremenijim ručnim pokretima. Rezultati su izuzetni.

Tretmani Maria Galland primjenjuju se u najvećim europskim centrima ljepote, od kojih su 60 ekskluzivni centri Maria Galland, a nalazi se u više od 10 000 beauty salona diljem svijeta. Ono što brandu daje premium status u samom svjetskom vrhu kozmetike je najviša kvaliteta, inovacije u kozmetici i visok koeficijent individualnih tretmana.Koncept tj. metoda Maria Galland bazira se na analizi kože i individualnom tretmanu za svaki, pojedini dio lica kojem se posebno posvećuje. Uz široki asortiman proizvoda i puno tretmana za lice i tijelo – brand Maria Galland ispunjava svačija očekivanja.

 • 3|680 Absolute Youthful Mask, (10 +10)
  MG001814
  Inovativna dvofazna maska za preoblikovanje lica. EKSKLUZIVNA INOVACIJA KOZMETIČKOG SALONA Vrlo djelotvorna maska s dvije komplementarne faze za postizanje optimalnih rezultata KORAK 1: YOUTH INFUSION BASE unosi u kožu snažne aktivne supstance za poboljšanje čvrstoće i tonusa kože KORAK 2: LIFTING FIXING FLUID osigurava primjetan trenutačni učinak liftinga AKTIVNI SASTOJCI: Afrički mahagonij Ekstrakt kore Trehaloza Ekstrakt soje Glavni dio inovativnog tretmana lica s vidljivim učinkom liftinga te s učvršćenim konturama lica i mladenačkom kožom
 • 3090 Modelling cream, 460 ml
  MG002063

  Krema za masažu lica.

 • 3|780 ACTIV’AGE MASK
  MG002296

  REDENSIFYING YOUTH SUBLIMATING MASK (10 VREĆICA X 40 GR)

  Maska za intenzivnu njegu zrele kože, posebno stvorena za profesionalni tretman. Hranjiva maska sa sastojcima za nadopunjavanje i sa dragocjenim uljima, za trenutno čvršću, vidljivo glađu i dobro nahranjenu kožu.

 • 280 Hydra’Global Thirst- Quenching Mask, 225 ml
  MG002514
  Maria Galland 280 Hydra’Global Thirst- Quenching Mask, 225 ml Maska za dubinsku hidrataciju: infuzija hidratacije. Trenutno obavija kožu iznimnim osjećajem svježine. Dubinski hidratizira, energizira, revitalizira i štiti kožu. Za glađu kožu i svjež i blistav ten. Nanesite prekrivajući sloj na lice i vrat. Ostavite da djeluje 5-15 minuta, ostatak umasirajte, ne ispire se vodom. Koristite jednom do dva puta tjedno.
 • 3|280 Thirst-Quenching & Energy Booster MASK
  MG002515

  BI-FAZNA MASKA SADRŽI HYDRA PUDER I ENERGETSKI LOSION I KOJA DJELUJE U SINERGIJI KAKO BI KOŽA OSTALA INTENZIVNO HIDRATIZIRANA, ZATEGNUTA, OSVJEŽENA I BLISTAVA.

  KUTIJA ZA 10 TRETMANA: 10 SACHETS HYDRA POWDER (33GR) + 10 SACHETS ENERGY LOTION (16,5ML).

  Za sve tipove kože i za muškarce.

 • 3|580 Lumin’Éclat Professional Mask
  MG003037
  Savršena koža uz masku za blistavost i mladenački sjaj. PEEL-OFF MASKA. 10 vrećica (1 vrećica - 40 grama)
 • 3| Masque Modelant 1 x 400 g
  MG003062C
  Maria Galland kultna profesionalna maska. Ova kultna samo zagrijavajuća maska djeluje kao otkrivač jedinstvene ljepote. Njen učinak zagrijavanja i okluzivno djelovanje povećavaju penetraciju prethodno nanesenih aktivnih sastojaka i usmjeravaju ih u srce kože. Bez pigmenta. Bez parfema.